Burukluk

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
637
178
Aslında "bir derdim var" diyemem, bu mevzu için, ama kafama takıldı mı, takıldı. Bu sabah eski erkek arkadaşım, mesaj atmış facebooktan, eski facebook hesabımın şifresiyle mail adresini bulmuş, "bilgisayarda temizlik yaparken buldum, bu şifresi, bu mail adresi.....", en sonuna da "erkek arkadaşınla daimi mutluluklar" yazmış yollamış.

Daha önce başka konuların altında bahsetmiştim, burada kullandığım üye adını bildiğinden, arada yazdıklarımı okurdu. Demek ki, erkek arkadaşımla yazdıklarımı da okumuş, ki bunları da okuyacak, okusun sorun yok.

Ama benim zoruma giden bunların hiç biri değil, cevap yazayım diye profiline tıklayınca, benden önceki eski sevgililerinden biriyle tekrar ilişkide olduğunu gördüm. Ben biz birlikteyken, ilk önce bu kızla ortak alınmış mail adresi bulmuştum, o zaman demişti ki, hiç önemli bir ilişki değildi, öylesine takıldık, kendi açmıştı zaten o maili de; inandım. Sonra aylar sonra bilgisayarında bu kızın resimlerine denk gelmiştim, kıyametimi koparmıştım, sen hala bu resimlere bakıp o kızı mı düşünüyorsun diye, hayır dedi, öyle kalmış dedi, dedi de dedi, ben de tabii inandım.

Şimdi o kızla tekrar birlikte olduğunu görünce, dokunmadı diyemem. Hani başkasıyla olsa, mutlu olsun, yine de mutlu olsun, kötü bir insan değil ki, sevmediğim için ayrılmadım ondan, eski konularımdan bilenler biliyor ayrılma sebeplerimizi... Ama keşke, onu bambaşka, yeni biriyle birlikte görseydim. Şimdi ister istemez düşünüyorum, acaba içinde mi kalmıştı, hala aklında o mu vardı diye. En azından kendimi böyle aptal yerine konmuş hissetmezdim. Sinirlenmedim de, başlıkta da yazdığım gibi burukluk hissettim biraz.

Bu arada ben burada erkek arkadaşımla ilgili bir şey yazmadan önce başlamışlar ilişkilerine, yani bana inat yaptı filan diye düşünmeyin...

Son düzenleme:
Aslında "bir derdim var" diyemem, bu mevzu için, ama kafama takıldı mı, takıldı. Bu sabah eski erkek arkadaşım, mesaj atmış facebooktan, eski facebook hesabımın şifresiyle mail adresini bulmuş, "bilgisayarda temizlik yaparken buldum, bu şifresi, bu mail adresi.....", en sonuna da "erkek arkadaşınla daimi mutluluklar" yazmış yollamış.

Daha önce başka konuların altında bahsetmiştim, burada kullandığım üye adını bildiğinden, arada yazdıklarımı okurdu. Demek ki, erkek arkadaşımla yazdıklarımı da okumuş, ki bunları da okuyacak, okusun sorun yok.

Ama benim zoruma giden bunların hiç biri değil, cevap yazayım diye profiline tıklayınca, benden önceki eski sevgililerinden biriyle tekrar ilişkide olduğunu gördüm. Ben biz birlikteyken, ilk önce bu kızla ortak alınmış mail adresi bulmuştum, o zaman demişti ki, hiç önemli bir ilişki değildi, öylesine takıldık, kendi açmıştı zaten o maili de; inandım. Sonra aylar sonra bilgisayarında bu kızın resimlerine denk gelmiştim, kıyametimi koparmıştım, sen hala bu resimlere bakıp o kızı mı düşünüyorsun diye, hayır dedi, öyle kalmış dedi, dedi de dedi, ben de tabii inandım.

Şimdi o kızla tekrar birlikte olduğunu görünce, dokunmadı diyemem. Hani başkasıyla olsa, mutlu olsun, yine de mutlu olsun, kötü bir insan değil ki, sevmediğim için ayrılmadım ondan, eski konularımdan bilenler biliyor ayrılma sebeplerimizi... Ama keşke, onu bambaşka, yeni biriyle birlikte görseydim. Şimdi ister istemez düşünüyorum, acaba içinde mi kalmıştı, hala aklında o mu vardı diye. En azından kendimi böyle aptal yerine konmuş hissetmezdim. Sinirlenmedim de, başlıkta da yazdığım gibi burukluk hissettim biraz.

Bu arada ben burada erkek arkadaşımla ilgili bir şey yazmadan önce başlamışlar ilişkilerine, yani bana inat yaptı filan diye düşünmeyin...

Cok anlam yukleme cnm soyle dusun kiz eger kendi kendine mail adresleri alan biriyse bazi kizlar bole seleri pek sever kendi face kapatir erkek arkadasininkini kullanir falan ortak adresler alir bole insanlar genelde ayrildiklari insanlarin pesini cok zor birakirlar eski erkek arkadasinin ilgiye ve sefkate ihtiyaci oldg bi zamanda aramis pesini birakmamissa cocuk sevilmek olayini secip cikmistir. Kiz zaten kendisiyle ask yasiodur bosver bole seler ici bos sevgilerdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok anlam yukleme cnm soyle dusun kiz eger kendi kendine mail adresleri alan biriyse bazi kizlar bole seleri pek sever kendi face kapatir erkek arkadasininkini kullanir falan ortak adresler alir bole insanlar genelde ayrildiklari insanlarin pesini cok zor birakirlar eski erkek arkadasinin ilgiye ve sefkate ihtiyaci oldg bi zamanda aramis pesini birakmamissa cocuk sevilmek olayini secip cikmistir. Kiz zaten kendisiyle ask yasiodur bosver bole seler ici bos sevgilerdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklılık payın var, belki dediğin sevgi ve ilgiye ihtiyacı olduğu zamanda denk gelmiş olabilir. Ama yine de, şimdi o bulduğum resimleri filan düşününce hissettiğim rahatsızlığı anlıyorsundur. Eski sevgilinin senden sonra hayatına devam ettiğini görmek normal de, geçmişe döndüğünü görmek koyuyormuş insana.

jest yapıp,yenı bı sevgılı sen hedıye etseydın,bıtırdıgnızde..

ayrılmışsınız,ister eskıye döner,ister sıfırdan baslar..

fazla takma,sen git cillop gibi yenisini bul..havan olsun..

Son düzenleme:
resmen seni aldatmış canım, iyiki bitmiş hiçte buruk olma böyle bir insan için, hatta dilenciye sadaka ver

boşver kuzum
neresinde kalmışsa kalmış işte
sen yine mutluluklar de ve bak yoluna
:49:

eee baksana o da aynı şeyleri hissetmiş olacak ki sana buruk bir mesaj yazmış.inşaallah bir gün buluşup efkar dağıtırsınız

Allah baska dert vermesin canim..

Bosver takma gitsin , ne hali varsa görsün.
Ister yenisiyle ister eskisiyle olsun , zaten sana bi hayri olsa suan senin yaninda olur..

O değil de burdaki hesabınızı mı biliyor :53::53::53:

Evet biliyor, ayrıldıktan hemen sonra bana burada kendisiyle ilgili açtığım bir konuda yazdıklarımı sormuştu, sonra kullanıcı adımı değiştirmiştim, yine bulmuştu tabii konudan ötürü. Sonra da uğraşmadım, kimseden gizlemeye çalıştığım bir şeyim yok nasılsa...

jest yapıp,yenı bı sevgılı sen hedıye etseydın,bıtırdıgnızde..

ayrılmışsınız,ister eskıye döner,ister sıfırdan baslar..

fazla takma,sen git cillop gibi yenisini bul..havan olsun..

boşver kuzum
neresinde kalmışsa kalmış işte
sen yine mutluluklar de ve bak yoluna
:49:

resmen seni aldatmış canım, iyiki bitmiş hiçte buruk olma böyle bir insan için, hatta dilenciye sadaka ver

eee baksana o da aynı şeyleri hissetmiş olacak ki sana buruk bir mesaj yazmış.inşaallah bir gün buluşup efkar dağıtırsınız

Allah baska dert vermesin canim..

Bosver takma gitsin , ne hali varsa görsün.
Ister yenisiyle ister eskisiyle olsun , zaten sana bi hayri olsa suan senin yaninda olur..

Öncelikle hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Benim de yeni bir ilişkim var, Allah ona da, bana da en hayırlısı neyse onu versin. Beni aldattı gibi hissetmiyorum, ha belki hala o ilişkide takılıp kalsaydım o zaman o kadar ağır suçlayabilirdim kafamda, ama şuan sadece geçmişte de kalsa o ilişkimize saygısızlık etti gibi hissediyorum. Fakat haklısınız, kendi ayıbı... Elbette o da bozulmuştur benim yeni bir ilişki içerisinde olduğumu görünce, biz çok şey paylaşmıştık, ben de olsam bozulurdum. Ama en azından geçmişteki çöplüğünü didiklemek yerine, temiz bir sayfa açsaydı, saygı duyardım yeni hayatına... Her neyse... :31:

ama asıl saygısızlığı sen,suankı sevgılıne yapmıyor musun?

hala eskide takılı kalmışsın..

Ben eskide takılı kalmış değilim, bana mesaj gelmeden önce açıp da bakmazdım da sayfasına filan. Erkek arkadaşıma sabah gelen mesajdan da bahsettim. Mesajını aldığımı belirten bir cevap yazacağım dedim, tamam dedi. Sonrasında kusura bakmayın, ama kim eskiden ilişki yaşadığı birini kendisinden önceki insanla birlikte görse bir düşünür acaba benle iken aklında var mıydı diye. Aman demek ki aldatıldım filan diye kahrolmadım bakın, sadece dedim ki o zaman yaşadığım ilişkiye saygısızlık yapılmış gibi hissettim. Eğer o ilişkide kalben veya zihnen takılı kalacak olsam, zaten bitirmezdim veyahut da yeni bir ilişkiye başlamazdım. Çok şükür erkek arkadaşımı çok seviyorum, çok da seviliyorum. İlişkimi de herşeyden üstte tutuyorum. Eskide takılı kalmaktan benim anladığım gerçekten o eski ilişkiye bir özlem duymak, ya da hissedilmemesi gerek bir hissiyat beslemek. Eski ilişkimin üzerine bir sünger çekmiş olabilirim, kendisine karşı herhangi bir duygu da taşımıyor olabilirim, ama hafızamı da kaybetmedim.

Bana biraz eski sevgilin bu yazilanlari okusun da gorsun diye acilmis bir konu geldi ama neyse.. Ozellikle de biliyorsun uyeligini bildigini, buraya baktigini, hatta bakacagini da adin gibi biliyorsun o yuzden oyle bir giris yazmissin "bunu da gorur ama ne yapayim gorsun" gibi.

Buraya yazana kadar kendisine yazsaydin daha iyi olurdu :ssz:

Eski sevgiliye dair burukluk yaşamak neden?

Belki de buna burukluk da dememek lazım, bir anlık irite oldum durumdan. Yoksa çok da kahrolduğum yok, dediğim gibi...

Bana biraz eski sevgilin bu yazilanlari okusun da gorsun diye acilmis bir konu geldi ama neyse.. Ozellikle de biliyorsun uyeligini bildigini, buraya baktigini, hatta bakacagini da adin gibi biliyorsun o yuzden oyle bir giris yazmissin "bunu da gorur ama ne yapayim gorsun" gibi.

Buraya yazana kadar kendisine yazsaydin daha iyi olurdu :ssz:

Evet, o da hala takip ediyorsa bunu da görür, bunu da bilerek yazdım. Kendisiyle iki taraflı iletişime geçmek istemiyorum. Belki de hiç yazmasam daha iyiydi haklısın, şimdi düşününce o an duyduğum anlık rahatsızlıkla mevzuyu yazıya dökerek yanlış yaptım gibi hissediyorum. Çünkü tam olarak doğru anlaşıldığıma inanmıyorum.

Back
X