Burun ameliyathane fotoğrafları

ileyza

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
3
1
1
35
merhaba arkadaşlar....2 hafta önce rinoplasti oldum... doktorumun yaptığı burunlar çok güzel ama benim burnum herkesinkinden daha büyük duruyor...herkesin burnu gayet normal renkte görünürken onca fotoğraf içinden sadece benimki kızarık duruyor,...ödemler ameliyattan belli bir saat geçince başlıyor .... ameliyathanede çekilen fotoğrafta ödem olma ihtimali var mı moralim çok bozuk ameliyathanede çekilen resim bile kötüyken şişler inince düşünemiyorum...birde doktor burnumun operasyon esnasında fazla kanadığını söyledi onun etkisi olabilir mi

Güzel konu, benim sorum da şu, ameliyathane fotoğrafı ile 1 yıl sonundaki burnunuz ne kadar benziyor?

merhaba arkadaşlar....2 hafta önce rinoplasti oldum... doktorumun yaptığı burunlar çok güzel ama benim burnum herkesinkinden daha büyük duruyor...herkesin burnu gayet normal renkte görünürken onca fotoğraf içinden sadece benimki kızarık duruyor,...ödemler ameliyattan belli bir saat geçince başlıyor .... ameliyathanede çekilen fotoğrafta ödem olma ihtimali var mı moralim çok bozuk ameliyathanede çekilen resim bile kötüyken şişler inince düşünemiyorum...birde doktor burnumun operasyon esnasında fazla kanadığını söyledi onun etkisi olabilir mi
Ameliyat sirasinda odem olustugunu duymustum hatta benim burnumda odemlenmis duruyordu ameliyat masasinda.normalinden cok kanama olunca veya kemikle cok ugrasinca odem daha cok oluyormus vede cilt hassasligi ilede alakali hemen olmasi.

9 ay sonundan bildiriyorum şahsi deneyimim ameliyat günü halinden daha büyük duruyor ufak bi farkla. Ucunda hala ödem var. Doktor aletleri bıraktıgı an çekiyor fotoğrafı ödem olmadan. Kalın derili insanlarda ödem 2 yıla kadar sürebiliyor. Benimde cildim kalın bi yapıda. Ödem için bromelain tavsiye ediyorum günde iki tane kullanıyordum. Macro center'da ananas suyu satılıyor %100 onu tavsiye ederim ödeme en iyi gelen şeyler. Burnunuzun son halini 1. Yılda görebilirsiniz ortalama. Dert etmeyin. Ben memnunum şu an üst kısımda ki ödemim epey geçti ucu kaldı bir tek. Masajları aksatmayın.

Back
X