Burun ameliyatı 6. ay sonrası

ALYAHULYALI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
31
22
38
38
Herkese selamlar burun ameliyatı 6. ay sonrasında bazı günler burnum şişiyor bazı günler iniyor. Ödemlerin en aza inmesi için fayda gördüğünüz şeyler varsa tecrübeli arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim. Benim fark ettiğim sanki çok dokunduğum günlerin ardından şişiyor gibi. İndiği zaman güzel duruyor ödemi en aza indirmek için neler yapabilirim?

Ben de 4.ayimdayim. benim de hala inip şişiyor bu inip şişmeler ne zaman bitecek acaba bilenler yazabilir mi ayrıca konusu açılmışken

Aynen öyle, hele dokununca daha çok şişiyor. Annem bile senin burnun sihirli gibi bazen minicik oluyor bazen kocaman diyor.

bunun dokunmayla filan alakası yok. bazı doktorların yaptıkları burunlar böyle oluyor ve ben düzeleceğini de sanmıyorum. iki gündür burnum 1,5 kat büyüdü. ameliyat olalı 2 seneyi geçiyor. sürekli böyle oluyor. büyüyor, biraz küçülüyor, sonra yine büyüyor. artık teknikten mi başka bir şeyden mi bilmiyorum bazı doktorların yaptığı burunlar sürekli şişip küçülüyor. bu böyle gidecek anladığım...

bunun dokunmayla filan alakası yok. bazı doktorların yaptıkları burunlar böyle oluyor ve ben düzeleceğini de sanmıyorum. iki gündür burnum 1,5 kat büyüdü. ameliyat olalı 2 seneyi geçiyor. sürekli böyle oluyor. büyüyor, biraz küçülüyor, sonra yine büyüyor. artık teknikten mi başka bir şeyden mi bilmiyorum bazı doktorların yaptığı burunlar sürekli şişip küçülüyor. bu böyle gidecek anladığım...
Cildiniz kalın derili mi?

Değişme oldumu acaba

Benim de öyle kendi dokum kalmadığı için dr lar insan vücüdüna uygun kıkırdak vs kullanıyor ama gerçek olmadığı için doku zaman zaman tepki veriyor ama elbet alışacağını düşünüyorum bi Ümit

Herkese selamlar burun ameliyatı 6. ay sonrasında bazı günler burnum şişiyor bazı günler iniyor. Ödemlerin en aza inmesi için fayda gördüğünüz şeyler varsa tecrübeli arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim. Benim fark ettiğim sanki çok dokunduğum günlerin ardından şişiyor gibi. İndiği zaman güzel duruyor ödemi en aza indirmek için neler yapabilirim?
Kortizon iğnesi olabilirsin iki üç defa

Merhabalar benimde aynı şekilde 7 ay oldu yandan bir sıkıntım yok ama ön taraf berbat diyebilirim şişlik inmiyor ne yaptıysam ve yamukluk var bende ödem kaynaklı diyorlar ama sanmıyorum

Back
X