Burun ameliyatı 6. Ay

kayaays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
29
7
86
27
Burun ameliyatımın 6. Ayındayım fakat burun ucum gülerken acıyor kemik sızlıyor durduk yere normal mi acaba yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim teşekkürler ☹️

Burnunuzun şişliği geçti mi acaba oturdu mu biraz daha burun

Eklentiler

• 577AC15A-B83D-45F4-B71A-EEC9AFE35A0A.webp
    577AC15A-B83D-45F4-B71A-EEC9AFE35A0A.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 375
1 seneye iner diyolar ucu şiş duruyor benimde ucu şiş şimdide ona taktım

6ayda dokular daha tam olarak iyileşmez, bazen 2yılı bulur iyileşmesi

Merhaba benımde 5bucuk ay oldu benımde konuşurken gülerken baskı gıbı oluyor sızın burun kanatlarını kestı mı

benim bir yıl üc ay oldu ameliyat olalı. nedense içi sızlıyor baska bir kbb doktoruna gittim burnunu güzel ve sağlam yapmış doktor,hiç bir sıkıntı göremedim dedi. bu sızlamanın sebebi ne anlamadım.

benim bir yıl üc ay oldu ameliyat olalı. nedense içi sızlıyor baska bir kbb doktoruna gittim burnunu güzel ve sağlam yapmış doktor,hiç bir sıkıntı göremedim dedi. bu sızlamanın sebebi ne anlamadım.
Burun kenarlarını kestı mı açaba ben hapsırırkem falan burnum patlıcan gıbı oluyor ve sureklı ıcını hıssedıyorum ozellıkle gırıs kısımlarını

Burun kenarlarını kestı mı açaba ben hapsırırkem falan burnum patlıcan gıbı oluyor ve sureklı ıcını hıssedıyorum ozellıkle gırıs kısımlarını
Kanatları daralttı. Daha ödemim de var gibi. Anlamıyorum içi yanıyor değişik bir his. Sanırım kuruluk da var. Bepanthen sürüyorum ama fayda vermiyor. Şimdiye kadar böyle olmuyordu son bi haftadır böyle. Eczaneden okyanus suyu ve nazalnem alayım bari.

Back
X