Burun Ameliyatı Ağrılı Bir Ameliyatmıdır ?

Hayir canim agri sizi yok yani benimki oyle oldu tamponda yoktu ve inan korkacak hicbirsey yok ben tam 8 yil ertelefim simdi cok pismanim daha once neden olmadim diye,bir an once ol derim hele saglik problemin varsa.

Hayir canim agri sizi yok yani benimki oyle oldu tamponda yoktu ve inan korkacak hicbirsey yok ben tam 8 yil ertelefim simdi cok pismanim daha once neden olmadim diye,bir an once ol derim hele saglik problemin varsa.

Ağrı sızı sıfır! Morluk, şişlik, nefes alamama ölüm desem yeridir! Bugün 13. günüm hala ağızdan nefes alıyorum ve dudaklarım yara oluyor.

benim burnumda falan bi ağrı olmadı ama ameliyattan çıkıp da uyandığında eğer ameliyat sırasında boğazına tüp koyarlarsa (ki sen uyurken yapıyorlar farketmiyorsun bile) biraz boğaz ağrın oluyor ama zamanla ve sıvı bir şeyler tükettikçe geçiyor bir de benim bacaklarım ağrımıştı hani nezle olmadan önce eklemlerin ağrır ya ben dayanamam o ağrıya çok rahatsız etti beni büyük ihtimalla ameliyathanenin soğukluğundan kaynaklandı bi iki gün sürdü ama aprı kesici veriyorlar zaten bi ağrın olsa bile geçiriyor o.

keşke konu ağrı sızı olsa. alçıyı açtıktans onra insan kenidni tanıyamıyorki !! çok pişmanım yaptırdığıma 23. günüm burnumun ucu top gibi göz hizamda kemik gibi bi şişlik var umarım kemik dğeildir. vallahi bunalıma girdim yemek dahi yiyemiyorm artık ! çok önemli bi sorun yoksa yapma .

:26:
keşke konu ağrı sızı olsa. alçıyı açtıktans onra insan kenidni tanıyamıyorki !! çok pişmanım yaptırdığıma 23. günüm burnumun ucu top gibi göz hizamda kemik gibi bi şişlik var umarım kemik dğeildir. vallahi bunalıma girdim yemek dahi yiyemiyorm artık ! çok önemli bi sorun yoksa yapma .

Tatlım sen nerede kime oldun ki ameliyatını?

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :)))) ve içten dikiş olduğu için giç birşey belli değil iz miz yokk

Back
X