burun ameliyatı deneyimli arkadaşlar bir kaç sorum var....

jelyb10

++MaVi BerEliM++
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.471
2
358
39
Yalova
arkadaşlar merhaba.deneyimli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.bir kaç sorum olucak.ben mart ayında burun ameliyatı olmak istiyorum.fakat bebeğim daha 6 aylık.emiyor.ve kucağa alındığında kendini geri atabiliyor.daha önce görüştüğüm bir doktor bu konuda çok dikkatli olmamı söyledi.çocuk kendini geri atar burnuna çarparsa tekrar burnun yamulur demişti.ona az çok dikkat etmeye çalışıcam.asıl sorun şu bebeğim geceleri emiyor.ameliyattan sonra bir gece hastanede yatmak gerekiyor sanrım.ama böyle ir şey benim için çok mümkün gözükmüyor.bu şartmı?ve ameliyattan çıktıktan sonra acaba onunla ilgilenebilecek durumda olucakmıyım?kaygılarım var?deneyimli arkadaşlar ve benim durumumda olup ameliyat olmuş olanlar önerilerinizi bekliyorum.:18:

arkadaşlar merhaba.deneyimli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.bir kaç sorum olucak.ben mart ayında burun ameliyatı olmak istiyorum.fakat bebeğim daha 6 aylık.emiyor.ve kucağa alındığında kendini geri atabiliyor.daha önce görüştüğüm bir doktor bu konuda çok dikkatli olmamı söyledi.çocuk kendini geri atar burnuna çarparsa tekrar burnun yamulur demişti.ona az çok dikkat etmeye çalışıcam.asıl sorun şu bebeğim geceleri emiyor.ameliyattan sonra bir gece hastanede yatmak gerekiyor sanrım.ama böyle ir şey benim için çok mümkün gözükmüyor.bu şartmı?ve ameliyattan çıktıktan sonra acaba onunla ilgilenebilecek durumda olucakmıyım?kaygılarım var?deneyimli arkadaşlar ve benim durumumda olup ameliyat olmuş olanlar önerilerinizi bekliyorum.:18:

mrb ben sana tavsiyede bulunmak istiyorum.bebeğin küçükse olma ilk günler biraz bebeğine bakmakta zorlanırsın.ben 2 ameliyat oldum.2.olmamda kızım sayesinde oldu ameliyattan 1,5 ay sonra kendini geriye doğru attı ve burnuma çarptı.:43:burnumu kırdığı içinde 2.kez ameliyat olmak zorunda kaldım.bebeğini biraz büyüt bence.:54:

mrb ben sana tavsiyede bulunmak istiyorum.bebeğin küçükse olma ilk günler biraz bebeğine bakmakta zorlanırsın.ben 2 ameliyat oldum.2.olmamda kızım sayesinde oldu ameliyattan 1,5 ay sonra kendini geriye doğru attı ve burnuma çarptı.:43:burnumu kırdığı içinde 2.kez ameliyat olmak zorunda kaldım.bebeğini biraz büyüt bence.:54:

kızınız ne kadarlıktı.yani ne kadar beklemem lazım:((

kızınız ne kadarlıktı.yani ne kadar beklemem lazım:((

anım benim kızım 2 yaşındaydı.doktor kızım için özelikle uyarmıştı ama ben bişey olamz kızım büyük bi şey olmaz demiştim.acele etme en azından bebeğini biraz daha büyüt derim.ilk zamanlar bakıcak birileri oluyo ama sonrası daha kötü oluyo.şimdiki aklım olsaydı acele etmezdim.unutmaki sabrın sonu selametdir canım.

cnm 5 kere ameliyat olup genel anestezi alan biri olarak şunu söyleyim 1 hafta başını dik tutatcaksın ve dikkatli olman gerek.. 1 hafta zor geçiyor ama tamponların alındığı zaman rahatlarsın ve 3. güne emzirebilirsin.. ben senin yerinde olsam meme emmesini kesitiği zamanı beklerdim.. inan annem olmasa ilk günler zor ya :S

bencede ilgilenemezsin cnm ilk günler zor oluyor baya bana da annem baktı walla birde başım hiç ses götürmüyordu doğrusu bebek büyüsün cnm biraz

off çok üzüldüm şimdi ya.o günü sabırsızlıkla bekliyordum oysaki:((3 gün bebeğimi emzirmesem zaten memeyi bırakır unutur.şu anda 6 aylık:(

off çok üzüldüm şimdi ya.o günü sabırsızlıkla bekliyordum oysaki:((3 gün bebeğimi emzirmesem zaten memeyi bırakır unutur.şu anda 6 aylık:(

Hiç üzülme...Bebeğinin emmesi ve sağlıklı büyümesi her şeyden önemli...Sonrasında da senin rahat olman için büyümesini beklemen çok daha doğru ve sağlıklı olur...Ben ameliyat olalı 7 ay bitti..Ama hala darbe alma korkusuyla çok sevdiğim halde bebekleri ve küçük çocukları kucağıma almamaya çalışıyorum...
Benim gibi 40 yaşına kadarda bekleme ama acele etme canım...:)) Hem bak her geçen gün yeni bir teknik ve daha da başarılı dr. lar çıkıyor...
Herşey gönlünce olsun....

Hiç üzülme...Bebeğinin emmesi ve sağlıklı büyümesi her şeyden önemli...Sonrasında da senin rahat olman için büyümesini beklemen çok daha doğru ve sağlıklı olur...Ben ameliyat olalı 7 ay bitti..Ama hala darbe alma korkusuyla çok sevdiğim halde bebekleri ve küçük çocukları kucağıma almamaya çalışıyorum...
Benim gibi 40 yaşına kadarda bekleme ama acele etme canım...:)) Hem bak her geçen gün yeni bir teknik ve daha da başarılı dr. lar çıkıyor...
Herşey gönlünce olsun....

teşekkür ederim.heralde o kadar beklemem.sabrım yok:)zaten şimdi olmak istememmin amacı kayınvalidemin yanındayım.yada annemin.yani yanımda yardımcı olabilecek kişiler var.2 sene daha beklesem yalnız olucam.artık emmeyi bırakınca olurum heralde.doktorlada konuşucam.sakıncası yok derse olabilirimde.kafam karıştı valla.oysa kesin karar vermiştim olucam tamam artık demiştim.bunu düşünmemiştim hiç.

Ameliyattan çıktığında 3 gün kötü oluyorsun kendine bile bakamıyorsun, ayrıca bir sürü ağrı kesici içiyorsun onlar süte geçebilir, bu durumda ameliyat olman bebeğin için çok kötü olur. bebeğin büyüyünce olursun canım. hem doktorun dediği gibi aldığın bir darbe burnunu eskisinden daha kötü yapabilir.

Ameliyattan çıktığında 3 gün kötü oluyorsun kendine bile bakamıyorsun, ayrıca bir sürü ağrı kesici içiyorsun onlar süte geçebilir, bu durumda ameliyat olman bebeğin için çok kötü olur. bebeğin büyüyünce olursun canım. hem doktorun dediği gibi aldığın bir darbe burnunu eskisinden daha kötü yapabilir.

arkadaşım dediklerine bende aynen katılıyorum canım

Anladım arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.en iyisi dediğiniz gibi bebeğimin memeyi bırakmasını beklemek.ondan sonra bir gün bile beklemeden oluca ameliyatımı inşallah.çok kötü bir burnum yok Allaha şükür ama ben yeni halini hep hayal ettiğim için çok sabırsızlandım.:)birde saffet örs e ameliyat olmak istiyorum.2 sene sonra o doktoruda bulamam.beklemek zorundayım artık oğlum sağlıklı olsunda..

ben hastanede kalmadım o kişinin isteğine bağlı baya kendim yürüyerek cıktım hastaneden 4 5 saat snra
.. ilk 3gün şişiosun ediosn bebeğini emdirirken kafanı asaya egip meme vermek bile sıkıntı olur . eğer 2 ay falanda burnuna carparsa ederse bebek allah korusunn yamulur o ayrı bide acısını anlatamam sanaa tecrübeyle sabit. bikaç kez nasıl becerdiysem kendi elimlee kendi burnuma vurmayı basardım zıpladım resmenn

ben hastanede kalmadım o kişinin isteğine bağlı baya kendim yürüyerek cıktım hastaneden 4 5 saat snra
.. ilk 3gün şişiosun ediosn bebeğini emdirirken kafanı asaya egip meme vermek bile sıkıntı olur . eğer 2 ay falanda burnuna carparsa ederse bebek allah korusunn yamulur o ayrı bide acısını anlatamam sanaa tecrübeyle sabit. bikaç kez nasıl becerdiysem kendi elimlee kendi burnuma vurmayı basardım zıpladım resmenn

insan bir şeye ne kadar dikkat ederse başına o kadar çok iş açıyor.hep dikkat ederim her beyaz giydiğimde üstüme bir şey dökülmese bari derim her zaman dökülür.benimkide öyle olmasın yürümeye başlasın en azından daha az kucak ister.1 sene daha beklerim en fazla.napalım:(

insan bir şeye ne kadar dikkat ederse başına o kadar çok iş açıyor.hep dikkat ederim her beyaz giydiğimde üstüme bir şey dökülmese bari derim her zaman dökülür.benimkide öyle olmasın yürümeye başlasın en azından daha az kucak ister.1 sene daha beklerim en fazla.napalım:(

bide cok arastır cnm yaaaa kararlıysann kesin olcaksan son 2 3 ayda arastırıp karar veririm demeeee hep aceleye getirenler sonunda revizyon oluolar bende olucam ne yazıkki .. bu süre doktor arastırman içinde ii olur en iisini bulup en güzel burna kavusursun insallah.. bebeğinee ii bak öptümmm:)

bide cok arastır cnm yaaaa kararlıysann kesin olcaksan son 2 3 ayda arastırıp karar veririm demeeee hep aceleye getirenler sonunda revizyon oluolar bende olucam ne yazıkki .. bu süre doktor arastırman içinde ii olur en iisini bulup en güzel burna kavusursun insallah.. bebeğinee ii bak öptümmm:)

Revizyon mu olucaksın?çok üzüldüm canım ya.benimde en çok korktuğum şey bu:(ama ben saffet örs e ameliyatımı yaptırmak istiyorum.baya araştırdım.burdada yaptıran çok.hiç biri şikateçi değil.tabi doktorun tecrübesi çok önemli ama biraz da şans.aslında ben bir kaç resmimi koysam yandan.belki sizinde bana tavsiyeleriniz olur.

resimleri albümüme ekledim arkadaşlar

cnmm doktorun ogünkü moduna bile baglı olduğunu düşünüorum ben çıkan sonucun aynı doktora baska gün ameliyat olsaydım sonuc farklı olucaktı muhtemelen birazda sans dediğin gibi ama bu amliyatı olan revizyonuda göze almıs oluo ne yazıkki

resimleri albümüme ekledim arkadaşlar

resimlerine baktım
ama sadece kemeri alsa ucu biraz kaldırsa cok güzel olur. bende kemerim gitsin biraz ucu kalksın cok bişi istemiorum demiştim ama kolay burun zor burun die bişi yok bence bazen laz burnu hokka gibi olurken hafif kemerli bi burnu adam edemiolar ne yazıkki cokk ii düşün doktoru hemen karar vermeeeeeeeeeeeeeeeee

resimlerine baktım
ama sadece kemeri alsa ucu biraz kaldırsa cok güzel olur. bende kemerim gitsin biraz ucu kalksın cok bişi istemiorum demiştim ama kolay burun zor burun die bişi yok bence bazen laz burnu hokka gibi olurken hafif kemerli bi burnu adam edemiolar ne yazıkki cokk ii düşün doktoru hemen karar vermeeeeeeeeeeeeeeeee

anladım canım.ben daha önce kayseri de başka bir doktorla görüştüm.kendisi bana şu gün ameliyat olucaksın diye sana gün veririm ama o gü kendimi iyi hissetmiyorsam moralim bozuksa o ameliyatı yapmam demişti.bu zaman kadar yaptığım estetik ameliyatlardan sadece 3 tansesine revizyon yaptım bunuda kendim istediğim için yaptım dedi.bana çok güven vermişti açıkçası.ama saffe örs için söylenenleri okuyunca bir anda iç güdüsel olarak o tarafa yönlendim.aslında ben onur gürbüzle anlaşmıştım.ama iyikide olmamışım ameliyat sizlere danışmışım.az daha bebeğimi riske atıcakmışım..

Back
X