Burun ameliyatı olalı 1 sene oldu ama?

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
27
Özellikle son 3 aydır sürekli balgam geliyor bıktım bu durumdan üst üste 30 40 defa çıkartıyorum burnumu yarım saat temizliyorum sümkürüyorum hala geliyor hala geliyor hep akıntı şeklinde burnum 3 aydır hiç katılaşmadı mukuslar.Hatta şimdi kustum yediğim herşey çıktı ama hala boğazdımda balgam var yapışıyor yakıyor orasını.Kbb ye gittim ilaç verdi kullanıyorum ama umudum yok.Aşırı derecede mukus üretimi var boğazımı öğe öğe tahriş oldu boğazım.Off yardım edin lütfen...

Estetik mi olmuştun yoksa sağlık amaçlı mi? Öncesinde de var mıydı ameliyat sonrası mi oldu bu şikayetler biraz daha detay vererek yazmalisin.

Canm sen bı iç hastalıklarına git buronsit ola bilirsin KBB link değilsin yani bence tabi çünkü bende buronsit olduğumda senin gibi sikayetlerim vardı iki ayda ignelerle zor atlattım geçmiş olsun

Estetik mi olmuştun yoksa sağlık amaçlı mi? Öncesinde de var mıydı ameliyat sonrası mi oldu bu şikayetler biraz daha detay vererek yazmalisin.
Estetik amaçlı ama nefes almamdada zorlanma vardı. Şimdi burnumdan yediğim yemekler çıkıyor siyah kocaman bişe çıktı off

Canm sen bı iç hastalıklarına git buronsit ola bilirsin KBB link değilsin yani bence tabi çünkü bende buronsit olduğumda senin gibi sikayetlerim vardı iki ayda ignelerle zor atlattım geçmiş olsun
Şimdide yediklerim sümkürünce burnumdan çıkıyor kocaman siyah bişe çıktı off

Onlar yemek değil ameliyattan sonra yaralar içerde ve genizde kuruyan kanlar mukuslar benden bir ay neler neler cikiyordu kemik parcasi bile cikti

Ben ameliyat olan birinin boğazından et parçası sallandığını duydum. Ben şaşkınlıkla naptın dedim napıcam yuttum dedi yani artık çıkabilecek herşeye inanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…