Burun ameliyati olanlara bir soru lutfen bakin

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
Samsunda devlet hastanelerinde doktor arastiriyorum.hepsiyle teker teker gorusup oyle karar vermek istiyorum..3 taneyle gorustum hepside tomografi istedi cektirdim sonuclar haftaya cikacak sonuca bakacsk olan doktora karar vermedim daha ne dicem ben adama haftaya..baska doktirlada goruscem diyemem kizdi bitanesi tersledi zaten;(..ve her gittigim.doktor icin ayri ayri tomografi cektirip 1 hafta sonuc mu beklicem ilk cektirdigim.tomografi kagidini her gittigim.doktora gostersem kabul ederlermi..lutfen yardim edin bana

Ben boyle bise gormedim ya binlerce burun estetigi olan var bir kiside girip yorum yapmaya tenezzul etmiyor yazik ya

Neden her doktorda ayrı tomografi çektiriyosunki bence boşuna zaman kaybı. Git doktorlarla görüş sana güven veren hangşsi kafana yattıysa yada araştırman sonucu hangi doktoru tercih ettiysen zaten o tomografini çekip sana yorum yapacaktır. Doktor tercihine yoğunlaş bence

Devlet hastanesinde tomografi çektirdiğiniz zaman sonuçları bilgisayar ekranından görüyorlar,tekrar tekrar tomografi çektirmenize gerek yok devlette çalışan doktorlar görebilir

Canim iki gun once cekindim tomografi sonuclar doktorunuzun bilgisyatina gelecek haftaya dediler ama ben daha bir cok doktorla gorsme yapmak istiyorum ve hepsi tomografi istiyor 2 gun onceki tomografiyi gorustugum devlettekiler hepsi gorebilirmi

Devlet hastanesinde tomografi çektirdiğiniz zaman sonuçları bilgisayar ekranından görüyorlar,tekrar tekrar tomografi çektirmenize gerek yok devlette çalışan doktorlar görebilir
Oylemi canim ozaman tomogtafi sonucunu beklemeye gerek varmi bidaki hafta cikcakmis ama ben d8ger doktorlarla gorusemiyorum tomografi istedikleri icin bikere cekindim.cunju ayri ayri nasil cekincemki sonuc cikana kadar baska doktorlara gitmeym mi cok tesekkurler cevap icin

Sonuç çıkana kadar beklersen daha mantıklı olur diğer doktorlarla görüşmede tomografi ekranda hazir olur net cevaplar alirsin

O kadar cok tomografi cekinmeyin zaten 1 tanesi bile cok zararli.. bi kere yeter.. ben de devlette olmaya karar vermistim. Once doktoru secmistim sonra tomografi cekindim. Ama ameliyati 2 sene sonra ozele oldum.orda da istemediler tomografi falan..

hepinize teşekkürler 4 kasımda ameliyat günü aldım kbb doktoruna içimde korkular var AAma yapacak bişey yok devlet te de olsa hepsi para istiyor bu yaptıracağım doktor tanıdık olduğundan galiba ücret almayacak yada ufak bir mebla alacak umarım guziel yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…