- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
Canim iki gun once cekindim tomografi sonuclar doktorunuzun bilgisyatina gelecek haftaya dediler ama ben daha bir cok doktorla gorsme yapmak istiyorum ve hepsi tomografi istiyor 2 gun onceki tomografiyi gorustugum devlettekiler hepsi gorebilirmiNeden her doktorda ayrı tomografi çektiriyosunki bence boşuna zaman kaybı. Git doktorlarla görüş sana güven veren hangşsi kafana yattıysa yada araştırman sonucu hangi doktoru tercih ettiysen zaten o tomografini çekip sana yorum yapacaktır. Doktor tercihine yoğunlaş bence
Oylemi canim ozaman tomogtafi sonucunu beklemeye gerek varmi bidaki hafta cikcakmis ama ben d8ger doktorlarla gorusemiyorum tomografi istedikleri icin bikere cekindim.cunju ayri ayri nasil cekincemki sonuc cikana kadar baska doktorlara gitmeym mi cok tesekkurler cevap icinDevlet hastanesinde tomografi çektirdiğiniz zaman sonuçları bilgisayar ekranından görüyorlar,tekrar tekrar tomografi çektirmenize gerek yok devlette çalışan doktorlar görebilir
Tamam canim saliya kadar daha bekliyimSonuç çıkana kadar beklersen daha mantıklı olur diğer doktorlarla görüşmede tomografi ekranda hazir olur net cevaplar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?