Burun ameliyatı olanlara sorum var

Rebekka Harajuku

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
41
9
16
24
Burun ameliyatı olalı 4 gün olacak, tamponlarım dün çıktı. Boğazım cidden acıyo konusurken, yutkunurken. Doktor dün boğazıma bakıp anormal bi şey olmadığını söyledi ancak ben hala geçmediği için biraz korktum. Sizde de böyle boğaz ağrısı olmuş muydu ameliyattan birkaç gün sonra da?

Ameliyat sırasında ağızdan verilen boru tahrişlik yapabiliyormuş, boğaz pastili ya da listerin gibi naneli şeylerle rahatlar belki biraz

Burun ameliyatı olalı 4 gün olacak, tamponlarım dün çıktı. Boğazım cidden acıyo konusurken, yutkunurken. Doktor dün boğazıma bakıp anormal bi şey olmadığını söyledi ancak ben hala geçmediği için biraz korktum. Sizde de böyle boğaz ağrısı olmuş muydu ameliyattan birkaç gün sonra da?
Doktorunm bir ilaç vermişti bal gibi tadı onu kullanmıştım olan boğaz ağrısı normal bişey takıyorlar ya anestezi altindayken

Ameliyat sırasında ağızdan verilen boru tahrişlik yapabiliyormuş, boğaz pastili ya da listerin gibi naneli şeylerle rahatlar belki biraz
Çok teşekkür ediyorum. İnternetten baktığımda hep ilk 6 saat boğaz ağrısı olabilir yazmışlar, benim 4. Gün olunca endişelendim biraz. Teşekkür ederim 🌸

Benim 6.günüm . Henüz tamponlarım alınmadı.
Boğaz ağrısı ilk 3 gün çoktu. Şimdi ara ara yokluyor. Doktorum , normal olduğunu söyledi . İlaclarımı kullanıyorum , bol bol su içmeye çalışıyorum , hafiflemeye başladı .

Merhaba dikisleriniz alındı mı benim burnumda dikis var bugun dikişler alındı normalde sizde de var mi acaba unuttular mi ya

Merhaba dikisleriniz alındı mı benim burnumda dikis var bugun dikişler alındı normalde sizde de var mi acaba unuttular mi ya
Tamponlarımın alındığı gün 1 2 dikişimi almıştı doktor. Ancak kalan dikişlerimi alçımın çıkacağı gün alacağını söyledi onu bekliyorum. Doktorunuza danışın içiniz rahat etmiyorsa çünkü kendinizi en iyi siz anlıyosunuz belki gerçekten bi hata vardır. Ya da bazı dikişler eriyen dikiş oluyo mantıklarını bilmiyorum ama isminden yola çıkarak kendiliğinden eridiğini düşünüyorum. Belki ondandır sizinki🌸

Back
X