Burun ameliyatı oldum (fotoğraflı) olanlardan yardım? Olmayanlara bilgi verebilirim.

Meskalinds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
31
7
36
29
merhabalar ben burun ameliyatı oldum bugün 17.günümdeyim olmak isteyenlere bilgi verebilirim ama ondan önce sormak istediğim bi kaç şey var
Yan taraftan burnumu beğendim yalnız ön taraftan burun genişliğim yan kıkırdaklar hiç değişmemiş gibi ödemlerim daha mevcut biliyorum ama yan tarafa göre düşünürsek ön tarafta ne derece şişkinlik azalır? Hatta Biraz eğrilik var gibi duruyor oda bi tarafın iç kısımdan enfeksiyon kaptım ondan dolayı sanırım. Ameliyat olanlar sizce ne derece iner burnum? 17.günümdeyim biraz acele davranıyorum ama kafam rahatlasın istiyorum.
Sizin merak ettiğiniz Sormak istediklerinizide yanıtlayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Yan fotoğraflarımdaki fark zaten belli ön profil ise kırmızı kıyafetim eski fotoğraf mor kıyaferim yeni 17.gün fotoğrafı.

Son düzenleme:
Bende salı günü ameliyat olacam biraz heyecanlıyım ağrı sızı cok oluyormu?

Buarada çok güzel olmuş burnunuz
Teşekkür ederim ☺️
Ağrı sızım pek olmadı benim sadece tamponlar çıkana kadar nefes almakta zorluk çekiyordum kanamam çok olmuştu tamponlarım tıkandı diye herkeste tıkanma olmuyor kimisi tamponlar varkende nefes alıp vermekte zorluk çekmiyor

canım şişliğin ne kadar azalacak ne olacak bunun cevabını doktorun dışında kimse bilemez kimi çok şişiyor kimi az şişiyor işleme ve bünyene bağlı ama 17 günde çok şiş olduğuna emin olabilirsin bence iyi görünüyor şu an sıkıntı yapacağın bişey yok bi kaç aya daha şekillenmeye başlar

canım şişliğin ne kadar azalacak ne olacak bunun cevabını doktorun dışında kimse bilemez kimi çok şişiyor kimi az şişiyor işleme ve bünyene bağlı ama 17 günde çok şiş olduğuna emin olabilirsin bence iyi görünüyor şu an sıkıntı yapacağın bişey yok bi kaç aya daha şekillenmeye başlar
Aslında doktorumda çok şiş olduğunu söyledi birde ben sağ taraftan enfeksiyon kapmışım oda sanırım ayrı bi şişlik yapıyor ama yinede deneyimli olanlarada bi sormak istedim ya ☺️ Çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığın için

Öncelikle merhaba sanırım aynı tarihlerde olmuşuz ben 7 temmuzda oldum burnun gayet güzel olmuş ödemli olduğu belli benımde aynı şekılde sağ taraf bıraz daha şiş duruyor ama çok erken bizşm için daha ne şekıllere giricek şişip inşcek birde yaz ayları dezavantaj sıcaklar

Öncelikle merhaba sanırım aynı tarihlerde olmuşuz ben 7 temmuzda oldum burnun gayet güzel olmuş ödemli olduğu belli benımde aynı şekılde sağ taraf bıraz daha şiş duruyor ama çok erken bizşm için daha ne şekıllere giricek şişip inşcek birde yaz ayları dezavantaj sıcaklar
Bende 5temmuzda olmuştum Adanadayım birde buranın sıcağı her sabah burnumu balon gibi yapıyor diyebilirim. Sağ taraftan da enfeksiyon kapmışım tekrar antibiyotik ilaç kullanmaya başlattı doktorum. Sizede geçmiş olsun umarım istediğimiz sonucu tez zamanda alırız ☺️

Bende 5temmuzda olmuştum Adanadayım birde buranın sıcağı her sabah burnumu balon gibi yapıyor diyebilirim. Sağ taraftan da enfeksiyon kapmışım tekrar antibiyotik ilaç kullanmaya başlattı doktorum. Sizede geçmiş olsun umarım istediğimiz sonucu tez zamanda alırız ☺️
İnş cnm hepimiz memnun kalalım inş

Adanada kime oldunuz acaba? Bende bugün oldum morluklarım çok fazla

Back
X