Burun ameliyatı olmuş arkadaşlar bakarmısınız

fogliaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
55
5
6
31
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce burun ameliyatı oldum. Burnumda eğrilik ve nefes sorunu vardı tabi burun ucum düşüktüde.. Doktorumdan kalkık oyuk havalı bir burun isteğim oldu. Şuan ucunu görebiliyorum kalkık baya hoşuma gidiyor sorularım ise şunlar;
1-Akıntılar normalmidir sol deliğimden kan akıntısı geliyor hep. Sağda ise açık pembemsi. Bu normalmi ne zaman bitiyor bu akıntılar ?
2-Sıgara kullanan biriyim ve halada devam ediyorum sadece el alışkanlığı içime çekmiyorum bunun bir zararı varmıdır?

Akinti normal cok koyu olmadikca.
Sigara icmek iyi degil diyorlar bu surecten

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce burun ameliyatı oldum. Burnumda eğrilik ve nefes sorunu vardı tabi burun ucum düşüktüde.. Doktorumdan kalkık oyuk havalı bir burun isteğim oldu. Şuan ucunu görebiliyorum kalkık baya hoşuma gidiyor sorularım ise şunlar;
1-Akıntılar normalmidir sol deliğimden kan akıntısı geliyor hep. Sağda ise açık pembemsi. Bu normalmi ne zaman bitiyor bu akıntılar ?
2-Sıgara kullanan biriyim ve halada devam ediyorum sadece el alışkanlığı içime çekmiyorum bunun bir zararı varmıdır?

akıntı normal.
sigara içmeyin lütfen bu dönemde. içindeki yaraları geç iyileştirir. ödemlerin inmesini zorlaştırır. hele ki 4 gün önce oldum diyosunuz yapmayın sakın

geçmiş olsun bende ameliyattan önce sigara içen biriydim bırakmama vesile oldu ameliyattan sonra hiç canım istemedi. 5. günden sonra biraz içtim hiç tat vermedi. Sonrasında da biraz ben çabaladım ve artık içmiyorum. benim hafif hafif kanama 6 gün devam etti sonra kesildi

Benimde ozaman normal sizde yaşadıysanız aynı durumu kanama olması gayet normal yani

Oncelikle gecmis olsun
Yukarida sormus oldugun aorulara herkesin kendi yasanmisliklarina gore bir cevabi mutlaka vardir ama sen bu iki soruya en saglikli cevabi kensi doktorundan alirsan daha saglikli ilerlerain
Kendi adima hemen hemen hergun doktoruma bir soru yonelttim ve sagolsun oda musait oldukca cevap yaDi.
Nacizane fikrim 7 gunden sonra gunde iki en fazla 3 tane sigara icmen
Akai halde burun ici iyilesme surecin uzar
Sevgiler

Oncelikle gecmis olsun
Yukarida sormus oldugun aorulara herkesin kendi yasanmisliklarina gore bir cevabi mutlaka vardir ama sen bu iki soruya en saglikli cevabi kensi doktorundan alirsan daha saglikli ilerlerain
Kendi adima hemen hemen hergun doktoruma bir soru yonelttim ve sagolsun oda musait oldukca cevap yaDi.
Nacizane fikrim 7 gunden sonra gunde iki en fazla 3 tane sigara icmen
Akai halde burun ici iyilesme surecin uzar
Sevgiler
Teşekkür ederim :)

Back
X