BURUN Ameliyati olucam yardim edinnn

beatifuL-BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
873
58
73
gunaydin arkadaslar yardiminiza ve bilgilerinize acil ihtiyacim var
bayramdan sonra burun ameliyati olucam bu sureci hiççç arastirmadim pek bir fikrim yok oyuzdende
hem burun eti aldiricam nefes alip vermeme engel oluyor hayatimi zorlastiriyor hazir ameliyat olmuskende :1: burnuma estetik bi goruntu verdirmeyi dusunuorum
buralarda bir sikinti yok kendimi toplamam ne kadar surer hayatimda kisitlamalar olurmu acaba ?? simdiden cok tskler...!!!!:16::16::16:

bayramdan sonra burun ameliyati olucam bu sureci hiççç arastirmadim pek bir fikrim yok oyuzdende
hem burun eti aldiricam nefes alip vermeme engel oluyor hayatimi zorlastiriyor hazir ameliyat olmuskende :1: burnuma estetik bi goruntu verdirmeyi dusunuorum
buralarda bir sikinti yok kendimi toplamam ne kadar surer hayatimda kisitlamalar olurmu acaba ?? simdiden cok tskler...!!!!:16::16::16:

canım eğer istanbul daysan ataşehir estetica hastanesinde dr ercan demiray ile görüş derim ben 1,5 ay evvel oldum sonuç gayet iyi :) ve ben cumartesi ameliyat oldum pazartesi işe gittim ama iş yerimde 1 saat çalıştıysam 1 saat uzandım dinlendim ama hayattan kopmadım sıkıntılı bir süreç değil şükürler olsun..

Son düzenleme:
canım eğer istanbul daysan ataşehir estetica hastanesinde dr ercan demiray ile görüş derim ben 1,5 ay evvel oldum sonuç gayet iyi :) ve ben cumartesi ameliyat oldum pazartesi işe gittim ama iş yerimde 1 saat çalıştıysam 1 saat uzandım dinlendim ama hayattan kopmadım sıkıntılı bir süreç değil şükürler olsun..

CANİM GUNAYDİN öncelikle cook tsk ederim yazdiklarin içimi rahatlatdi kayserideyim ben burnumda et olup olmadigini bilmiorum tahminim o yönde tikaniklik oluyor bazen birinden nefes alamiorum farkediorum genellikle hep agzimdan nefes alip veriorum 2burun deliginin birinde problem yok digerini cook zorluorum fakat nefes alamiorum hani nasil desem cook az bisiy belki onuda ben öyle hissedior olabilirim gunduzleri problem olmuyor gece uyurken konusurken daha cok belli en cokda sikayetci oldugum konu konusmama engel olmasi ve nefes almakda cook zorluk cekmem hayatimda hiç ameliyat olmadim ilk ameliyatim olucak ameliyatdan cook korkan birisiyim fakat kararliyim hazir olmuskende estetik bi goruntude vermeyi istiorum doktorda uygun gorurse tabi :44:

pazartesi işe mi gidilir ya o şiş ve morluklarla

ilk hafta biraz or geçer sonra kolaylaşır

pazartesi işe mi gidilir ya o şiş ve morluklarla

valla ben gittim :) ama iş ortamımın rahat olmasından da kaynaklı esnek bir durum,zira elbette şiş ve morlukla geziyorsunuz ben pek dert etmedim işe dönmem gerektiğinden..ama imkan müsaitse elbette 1 hafta dinlenin evde morluklar o süreçte geçiyor zaten:)

Yani 1 hafta sonra ayaklanıyorsun zaten. Ama morluklar 4. günden sonra inmeye başlıyor tabi. Bu yüzden eğer çalışmak zorundaysan rapor al derim 3 hafta da anca iner ve bandajların acılır zaten. Ben öyle yaptım. Bantlar acılsada burnun şiş oluyor çok dışarı çıkmak istemiyorsun:) Ama tabi bu seninle alakalı bir durum bazısı hemen gezip dolaşıyor rahatsız olmuyor. Ancak ben çok süslü püslü olduğumdan evde oturmayı tercih ediyorum ve burnumun biraz daha inmesini bekliyorum:) Korkmana gerek yok ameliyattan sonra bol bol su iç, ve ilk günler buz koy gözlerine. Doktorunun verdiği burun spreyini kullan, ilaçlarını düzgün al ve iyileşmek için biraz sabret;)

Merhaba Uzun Yıllardır Burnumda Sorun Var Rahat Nefes Alıp Veremıyorum Buda Gunluk Yasantıma Yansıyor Konusma Zorlugu Rahat Nefes Alıp Vereme Gibi Amelıyat Olmaya Karar Verdım Kayserıde Burun Amelıyatı Olan Varmı.. Ve Kıme Hangı Doktora .. Tavsıyelerınız ve Yorumlarınız Gercekden Önemli..
Burun Ameliyatı Oldukdan Sonra Maksımum Kacgun Sonra Kendımı Toparlıyabılırım Bu Surecı Tek Basıma Atlatabılırmıyım.. :16::16:

Kayseride Arastırma Hastanesınde Burun Amelıyatı Olan Varmı.. ? Var Devlet Hastanesınde Olmayı Dusunuyorum Insallah Burnumdan Rahat Nefes Alıp Veremıyorum Konusma Aksanlı Oluyor Bazen Bugun Bırsey Duydum Devlet Hastanesınde KBB bolumune gorundugunde amelıyatını Onayladıgında Duruma Gore Gun Verıyorlarmıs buraya kadar tamam.... benım dusuncemde amelıyat olmusken cekdıgım acıya sızıya degsın ıstıyorum estetık bır goruntununde olmasını ıstıyorum fakat bunun ıcın ucret alırlar dedıler emın degılım yınede maksımım 3bn tl.. cıvarı özelde gorusmusdum ayrıca bırde onlarda burun amelıyatına 3bn tl dedıler.. kafam karısık dogrusu :((( burnumdan amelıyat olup rahat nefes almak duzgun konusmak ıstıyorum ama dıger yanımda goruntusununde hos olmasını ıstıyor.. :30::30:

Back
X