BURUN AMELİYATI OLURKEN KESİNLİKLE İSMAİL BAYRAMI TERCİH ETMEYİNİZ ŞİDDETLE UYARIYORUM ARKADAŞLAR :(

HXUXLYAAS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
7
0
86
45
SEVGİLİ ARKADAŞLAR MERHABA BEN 6 AY ÖNCE BÜYÜK HEVESLE BURUN AMELİYATI OLDUM.BÜYÜK SIKINTILARA KATLANDIM HEM MADDİ HEM MANEVİ DOKTOR BAŞTAN ŞÖYLE OLACAK BÖYLE OLACAK BEN BİR NUMARAYIM DEYİP GÖZÜMÜ BOYADI BENDE AMELİYAT OLDUM MAALESEF PİŞMANIM PARAMA MI YANAYIM YOKSA AMELİYATIN 6.AYI OLMASINA RAĞMEN ESKİ BURNUMDAN DAHA KÖTÜ DURUŞUNAMI DOKTORA 6 AY SONRA KONTROLE GİTTİM SÖYLEDİĞİ BURNUN ARTIK DEĞİŞMEZ VS BİR SÜRÜ SAÇMA SAPAN ŞEY ANLATTI İLK KONUŞMALARI VE SON KONUŞMASINDAN SONRA O DOKTORDAN VE BURNUMDAN NEFRET ETTİM SİZ SİZ OLUN BEN SÜPERİM EN İYİSİNİ YAPARIM TÜRKİYEDE 1.YİM DİYEN BİR DOKTORLA KARŞILAŞIRSANIZ HEMEN O DOKTORUN YANINDAN KALKIP İŞİNİZE GİDİN.PARAMI VE EMEĞİMİ İSMAİL BAYRAM ADLI DOKTORA HARAM EDİYORUM ZEHİR ZIKKIM OLSUN PARAM ADİ HERİF BÜTÜN HAYALLERİMİ YIKTI BURNUMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI VE ÜZERİNDE ŞİŞLİK KALDI AYRICA BURUN DELİKLERİNİN BİR KÜÇÜK BİRİ BÜYÜK ÇOOOK PİŞMANIM AMELİYAT OLDUĞUM İÇİN SİZLERDE İYİ ARAŞTIRMA YAPMADAN PARANIZI DOKTORUM DİYEN KASAPLARA KAPTIRMAYIN SAYGILAR MUTSUZ .İSTANBULDA DOKTOR DENEN PARA TÜCCARI :(

Senin adına gerçekten üzüldüm kolay bir şey değil hem maddi hemde manevi açıdan büyük kayıp zaten kim kendisini övüyorsa o kişiye güvenmemek gerekiyor o tarz insanlar aslında hiçbir şey yapamayıp kendilerini överek kanıtlama çabası içerisine giriyor bu arada rica etsem burnunun fotoğrafını koyabilir misin ?

ARTEMİS76 HAKLISINIZ TŞK.EDERİM BURNUMDAN NEFRET ETTİĞİM İÇİN MAALESEF FOTOĞRAF ÇEKTİRMİYORUM :(

Bende 3 ay önce oldum uzaktan bir akrabamdı 7000 lira dedikleri ameliyatı 2500 liraya oldum çok ta memnun kaldım şans güldü sanırım.

Fakat bu isim hakkında daha öncede 1 şikayet görmüştüm sanırım.

AYŞE HANIM SİZİN ADINIZA SEVİNDİM MAALESEF BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM TAM AKSİNE PİŞMANIM BU SONUÇ DEPRESYONA SOKTU BENİ :(

İstanbulda iseniz ve para yönünden sıkıntınız yok ise size şiddetle BAHADIR BAYKAL'ı tavsiye ederim. Benim akrabanın tahyini VAN'a çıktı yoksa ona yönlendiridim. Ama BAHADIR baykalı mutlaka araştırın derim.

TŞK.EDERİM AYŞE HANIM BURUN AMELİYATI VE EĞİTİMDEN DOLAYI BU YIL SIKINTIDAYIM VE MAALESEF BURSADAN İSTANBULA GELİP AMELİYAT OLDUM :( AMA SÖYLEDİĞİNİZ İSMİ ARAŞTIRICAM İLK FIRSATTA AMELİYAT TEKRAR OLUCAM

Back
X