!! Burun Ameliyatı Öncesi - Sonrası Tüketilmesi ve Tüketilmemesi Gereken Besinler !!

Pink7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
2.074
2
116
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar Bu altın değerindeki bilgimi paylaşmak istedim.Çünkü baktımki çoğu doktor söylemiyor yada uyarmıyor ama ben çok faydalandım bu bilgilerden şimdi onları sizinle paylaşmak istedim hayrını görün inşallahhh tek tek söylemekten dilimde tüy bittiide ;) buyrunnnnnnnnn

AMELıYAT ÖNCESı - SONRASI TÜKETıLMEMESı GEREKEN BESıNLER(2-3 hafta öncesinden bırakılmalı)
*** Balık yağı hapı, E vitamini, Zencefil, Sarımsak, Yaban Mersini, Gingko, Kiraz, Vişne, Alkollü içecekler, Hazır meyve suları, Asprin ***(Nedenide kanı sulandıran madde içeriyor bazıları)

AMELıYATTAN ÖNCE-SONRA BOLCA TÜKETEBıLECEKLERıNıZ
***Ameliyatınızdan 4 gün önce TAZE ANANAS yemeye başlayın sınır yok bolca yiyebilirsiniz nedenide ameliyatta oluşabilecek morluk ödem şişkinlik kesinlikle engelliyor ilk 3 gün mor kırmızı sarı gezsenizde 1 hafta bittiğinde bunlardan neredeyse eser kalmıyor ameliyattan sonrada bolca tüketin ben dudağımı anestezi yüzünden zor oynattığım için anansları robotta püre haline getirmiş içiyodum tavsiye ederim çok faydası var. Bazı arkadaşlar hapını kullanmışlar o da olur ama hiçbişey tazesi kadar etkili değildir.***

Şimdiden geçmiş olsun umarım topiğim kapatılmaz gerçekten çok faydasını gördüm bu altın bilgilerin bende beyaz tenliyim kimbilir ne olurdum şimdiden geçmiş olsun hepinizee 4 ayım doldu ama ben hala ananas tüketmekteyim şişlerim orantısızdı şimdi normale dönüyolar opuyorumnanaktan

Genede doktorunuza danışın arkadaşlar bu benim doktorumun verdiği bi listeydi geçmiş olsun şimdiden :)

Son düzenleme:
biraz korkarak açtımm hani kilitlenebilir yada kapatabilir ama herkesi ayrı ayrı uyarmak yerine tek topicte paylaşiim istedim burun ameliyatında taze ananas insan içine çıkabilmemin belkide tek besiniydi ve duyuyorum ameliyattan sonra kanaması durmayan ark oluyomuş ondanda bilgi vermek istedim :)

canımcım biz ameliyat olduğumuzda nerelerdeydi aklın :)

güzel bir topik canım teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

canımcım biz ameliyat olduğumuzda nerelerdeydi aklın :)

güzel bir topik canım teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Vallaa çekinerek açtım konuyu ama bencillik yapamadım dahaa dayanamadım açtım hala olanlar var ameliyatı ve şişlik morluklarla boğuşanlar var ben hala ananas tüketiyorum ara vermiştim sende ye bol bol hehehe :)

Ooo pınk Önce aÇsayıdn keŞke. GerÇı benım bugÜn 1 haftam doldu. Morluklar daha var. Acaba ananas hala etkılı olurmu .gÖz Çevrem mor daha.

Ooo pınk Önce aÇsayıdn keŞke. GerÇı benım bugÜn 1 haftam doldu. Morluklar daha var. Acaba ananas hala etkılı olurmu .gÖz Çevrem mor daha.

Canim ben 5ayimdayim 3gundur yine tüketiyorum sen yemeye başla gercekten çok faydalı limitte sınır yok istediğin kadar tuket afiyet olsun :)

ananas suyu içebilirimde yemekten keyif slmıyorum malesef konsantre ürünlerde ne kadar etkili olurki?

Çoooook teşekkürler ellerine sağlık, kesinlikle ananası uyguluycam :)

slm arkadaşlar bende 15 tatilde ameliyat olacağım ama korkuyorum sonucunu düşününcede iyi olacak diyorum karma karışık bir haldeyim....heyecanlanıyorum ne bilim işte tuhaf duygular çocuklarım nasıl tepki verecek kocam beğenecek mi ve daha bir sürü soru iyileşme süreci kaç gün sürer .....ameliyat sonrası bilgisi olan daha net bilgi verirse sevinirim.....:34::34:

Back
X