BURUN AMELIYATI ÖNEMLİ BİR SORU

Sevgiii38

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
148
55
28
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir arkadastan bir sey duydum burun ameliyatı sonrası boyle 15 yıl sonra vs burun içindeki dokular erir gibi sizce bu doğru mudur boyle bir sey herkeste olur mu?

Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir arkadastan bir sey duydum burun ameliyatı sonrası boyle 15 yıl sonra vs burun içindeki dokular erir gibi sizce bu doğru mudur boyle bir sey herkeste olur mu?
Herkes her şeyi söyler her söylenene jtibar etmemek lazım.Ben şahsen oyle bir seu duymadım.20,30 yıldir burun estetikli olan tanıyorum boyle bir sey duymadım.Olan var midir?Vardır belki.

Herkes her şeyi söyler her söylenene jtibar etmemek lazım.Ben şahsen oyle bir seu duymadım.20,30 yıldir burun estetikli olan tanıyorum boyle bir sey duymadım.Olan var midir?Vardır belki.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın Allah razı olsun

Burun siz buyudukce buyuyen bir organken ,sizin zamanla gelisen buyuyen organiz icin kim garanti verebilir? Yer cekimi diye birsey var..Evet burun zamanla yer cekimine yeniliyor.Okka gibi bir burun zamanla bir bakmissiniz ki yer cekimine yenilmis.Biraz Unlulerin genclik ve yaslilik burunlarina dikkatle bakin.Estetikli olmamasina veya estetige ragmen ne kadar degismis.Muhim olan sizin bu an ne istediginiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…