Burun ameliyatı sonra burun tıkanıklığı

esranur96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
3
0
1
28
arkadaşlar ben geçen hafta ameliyat oldum ve tamponlarımı bugün çıkardı doktorum burnum çok güzel oldu fakat burnumun 1 tarafından nefes alırken diğer tarafından hiç alamıyorum doktorum açılır dedi ama ben yinede olan arkadaşlara sormak istiyorum sizde de böyle bir durum yaşandı mı acaba ?

arkadaşlar ben geçen hafta ameliyat oldum ve tamponlarımı bugün çıkardı doktorum burnum çok güzel oldu fakat burnumun 1 tarafından nefes alırken diğer tarafından hiç alamıyorum doktorum açılır dedi ama ben yinede olan arkadaşlara sormak istiyorum sizde de böyle bir durum yaşandı mı acaba ?
Çok normal sonuçta o kadar işlem yapılıyor burunda, 2 tarafın ödemi ya da 2 taraf da yapılan işlem aynı olacak diye bir şey yok içini rahat tut derim ben sorunsuz burunlar bile zaman zaman tıkanırken senin yeni ameliyatlı burnun tabii ki tıkanabilir

benim 4 ay oluyor doktorunuz haklı zamanla açılıyor farkında bil olmuyorsunuz

Selam Esranur 2 sene önce bende burun estetiği ameliyatı oldum. Ödemim 15 gün sonra geçti çok normal tıkanık olması sakın telaş yapma geçecek :) Sadece ödemin geçene kadar seni rahatlatacak bir önerim olacak bende kullandım çünkü. Tüm eczanelerde var diye biliyrum. coldmix damla hem burnunada doknmadan yakana veya uyurken yastığına damlatıyorsun. nefes almanı kolaylaştırıyor. hemde anti viral etkisi varmış virüslerdende koruyor. ben denedim memnun kaldım sanada öneririm . Geçmiş olsun canım...

Ben ameliyat olalı 5 ay oldu. 5 aydır düzelir diye bekliyorum ama yok düzeldiği falan. Ameliyatın ilk gününden beri nefes alamıyorum. Tamponları çıkardığında sordum hala nefes alamıyorum diye düzelir dedi ya beş ayda nasıl düzelmezzz!!!! Sol taraf sürekli tıkalı. Sprey falanda işe yaramıyor. :(

Ben ameliyat olalı 5 ay oldu. 5 aydır düzelir diye bekliyorum ama yok düzeldiği falan. Ameliyatın ilk gününden beri nefes alamıyorum. Tamponları çıkardığında sordum hala nefes alamıyorum diye düzelir dedi ya beş ayda nasıl düzelmezzz!!!! Sol taraf sürekli tıkalı. Sprey falanda işe yaramıyor. :KK43:
O zaman sihirli dedikleri 6. Ayı bekliceksin . Ama bence garip bir durum benim 10. Günüm ve eskisinden kat kat daha iyi nefes alıyorum. Hatta şu yaşıma kadar nefes almış saymıyorum

Evet canım 12.günüm ilk günlere göre çok daha iyiyim ara ara tıkanıyor biri ilk zamanlar daha sonra düzeliyor merak etme:)

Malesef benim ilk gün de tıkanık 6.gün de,6.ay da,1 sene oldu halen nefes alamıyorum..ameliyat esnasında yapılan kesi ler sonucu konka oluşmuş..sıcakta iyice şişiyorlar..yeniden ameliyat malesef

Malesef benim ilk gün de tıkanık 6.gün de,6.ay da,1 sene oldu halen nefes alamıyorum..ameliyat esnasında yapılan kesi ler sonucu konka oluşmuş..sıcakta iyice şişiyorlar..yeniden ameliyat malesef
Hadi ya üzüldüm inş düzelir ve rahat geçer canım..

Back
X