Burun ameliyatı sonradı nefes problemi/tıkanma

sudanduvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
345
278
103
30
Herkese merhabalar.Ameliyat olalı 1 sene oldu daha önce tecrübelerimi farklı bir konuda paylaşmıştım.Burnumun görünüşünden gayet memnunum lakin işlevsel olarak çok kötü durumda.Ben belli bir süre sonra belki düzelir diye bekledim ama hiçbir değişiklik yok.Ameliyat olmadan önceki halinden daha zor nefes alıyorum.

Bariz bir şekilde nefes alma problemim var.%50 falan alabiliyorum.Burnunda et olan insanlar nefes alırken ses çıkar ya öyle sesler geliyor.Sürekli akıntım var.Geceleri ağzım açık uyuyorum.Oda arkadaşım tıkandığımı söylüyor, hic horlamayan ben horlamaya başladım !

Doktorum alerjik olduğum için böyle olabileceğini söylüyor kendisine muayene için gideceğim ay sonu.Ben iceride yanlış işlemler yapıldığını düşünüyorum eğer kendi hatası ise revizyon yapması gerekiyor mu?Tecrübesi olanlar paylasabilir mi lütfen

Kendi hatasıysa tabi ki revizyon yapması gerekiyor. Bn de aynı şekilde nefes alamıyorum ama hamilelikten dolayı olabilir. Doğurduktan sonra bakıcam duruma. Bir de bnm burnumda çok pislik oluyo genelde o yüzden tıkanıyo. Geceleri temizleyince bir nebze daha rahat uyuyorum. Sizin de öyle mi ?

Evet ben de aynı şeyleri yaşıyorum.Sürekli temizleme ihtiyacı duyuyorum.Özellikle uyumadan önce temizlemezsem rahat uyuyamıyorum. numnumk

Benim de nefes sorunum burun ameliyatından sonra oluştu maalesef şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama bir çoğunda bu sorun ameliyattan sonra oluyormuş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…