Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Deniz suyunu kullanıyorum zaten ama derinlerdeki kabukları yine alamıyorum almaya çalışırken de canım acıyo burnuma bir zarar verecek diye korkuyorumGeçmiş olsun benim doktorum deniz suyu önermişti burnuma sıkıp bir kaç dakika yumuşamasını bekliyordum sonra kulak çöpüyla temizliyordum böylece hiç sıkıntı yaşamadım sizde deneyebilirsiniz bu şekilde beklerseniz burnunuz tamamen tıkanabilir.
Korkmayın onlar kabuk zaten burun içinizden bağımsız siz deniz suyunu bol dökün dikkatli bir şekilde almaya çalışın çok zorlanırsanız doktorunuza danışın en iyi o yönlendirir sizi.Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Deniz suyunu kullanıyorum zaten ama derinlerdeki kabukları yine alamıyorum almaya çalışırken de canım acıyo burnuma bir zarar verecek diye korkuyorum
Doktorum bir krem bir de deniz suyu spreyi verdi sadece onları kullanıyorum kulak pamuğuyla. Onun dışında bir şey yapmadım önerir misiniz?Nazal temizlik yapıyor musunuz. Nasorinse mesela?
Doktorum bir krem bir de deniz suyu spreyi verdi sadece onları kullanıyorum kulak pamuğuyla. Onun dışında bir şey yapmadım önerir misiniz?
Bunlara ek olarak, burun içi nemlendirici sprey önermişti bana da doktorum.Gun içinde yüzünüzü sıklıkla yıkayabilirsiniz nem saglayacaktir, kurumalara engel olmasi acisindan.
Ama burun içinize basınçlı su ile temizleme yapmayınız asla sumkurmek gibi.Burun içinde çok sayıda dikiş var.Onlara dışardan fazla müdahale etmemek gerekiyor.
Nemlendirici sprey ler en pratiği sanırım burun mukozasının nemini koruyor.Kurulugu önlüyor.
Geçmiş olsun
Siz ameliyat oldunuz mu? :)her doktorun tavsiyesi farklı oluyor tabi. Bana Nasorinse verdiler bir kaç ay kullanmamı tavsiye etti doktorum içerideki kan pıhtısından ve mukozayı temizlemek için. Ama evet sümkürmemek gerekiyor. Zaten burun içine boşaltınca sümkürmeye gerek kalmıyor akıyor gidiyor. Beni çok rahatlatıyor açıkçası. Burnumun içini tertemiz yapıyor. Bunun yanında nemlendirici sprey kullanıyorum. Ama en doğrusu doktor tavsiyesiyle kullanmak olur tabi.
Aaa çok geçmiş olsun. Kime oldunuz acaba?Bugün 3. günüm oldu bitti :) hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu o gün ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti bile
Çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan memnun olursunuz. Ben Mert beye olacağım Ağustos'ta.Ben Özmen Kara’da karar kıldım. Şu anlık bir sorun yaşamadım ama zaten henüz atel var burnumda. Siz bir karar verebildiniz mi?
Doğru doğru Mert Hoca’da karar kılmıştınız. Teşekkür ederim. Umarım sizde sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.Çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan memnun olursunuz. Ben Mert beye olacağım Ağustos'ta.
Ne kadar zamanda sıra geldi ve ameliyatı ne kadara oluyorsunuz?Çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan memnun olursunuz. Ben Mert beye olacağım Ağustos'ta.
Oralama 1 ay sonraya gün veriyor, fiyat ameliyattan sonra belli oluyor 8 -9 arası..Ne kadar zamanda sıra geldi ve ameliyatı ne kadara oluyorsunuz?
Teşekkür ederim.Oralama 1 ay sonraya gün veriyor, fiyat ameliyattan sonra belli oluyor 8 -9 arası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?