BURUN AMELİYATI SONRASI BURUN İÇİ TEMİZLİĞİ

Rumeysa7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
3
0
1
25
Merhaba arkadaşlar.
Ben burun estetiği olalı 43 gün oldu ve burun için temizliğinde hala sıkıntılar çekiyorum tam temizlik yapamadım henüz. Burun içinde sert kabuklar var onları almaya çalışırken canım acıyo ve korkuyorum bir şey olacak diye. Ayıptır söylemesi burnumun derinlerindeki pislikler çok rahatsız ediyo onlarda kuru olduğu için alamıyorum ve burnumu tıkadığı için sağlıklı nefes alamıyorum siz neler yaptınız yardımcı olur musunuz lütfen

Geçmiş olsun benim doktorum deniz suyu önermişti burnuma sıkıp bir kaç dakika yumuşamasını bekliyordum sonra kulak çöpüyla temizliyordum böylece hiç sıkıntı yaşamadım sizde deneyebilirsiniz bu şekilde beklerseniz burnunuz tamamen tıkanabilir.

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Deniz suyunu kullanıyorum zaten ama derinlerdeki kabukları yine alamıyorum almaya çalışırken de canım acıyo burnuma bir zarar verecek diye korkuyorum

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Deniz suyunu kullanıyorum zaten ama derinlerdeki kabukları yine alamıyorum almaya çalışırken de canım acıyo burnuma bir zarar verecek diye korkuyorum
Korkmayın onlar kabuk zaten burun içinizden bağımsız siz deniz suyunu bol dökün dikkatli bir şekilde almaya çalışın çok zorlanırsanız doktorunuza danışın en iyi o yönlendirir sizi.

Bunlara ek olarak, burun içi nemlendirici sprey önermişti bana da doktorum.Gun içinde yüzünüzü sıklıkla yıkayabilirsiniz nem saglayacaktir, kurumalara engel olmasi acisindan.
Ama burun içinize basınçlı su ile temizleme yapmayınız asla sumkurmek gibi.Burun içinde çok sayıda dikiş var.Onlara dışardan fazla müdahale etmemek gerekiyor.
Nemlendirici sprey ler en pratiği sanırım burun mukozasının nemini koruyor.Kurulugu önlüyor.
Geçmiş olsun

Doktorum bir krem bir de deniz suyu spreyi verdi sadece onları kullanıyorum kulak pamuğuyla. Onun dışında bir şey yapmadım önerir misiniz?

her doktorun tavsiyesi farklı oluyor tabi. Bana Nasorinse verdiler bir kaç ay kullanmamı tavsiye etti doktorum içerideki kan pıhtısından ve mukozayı temizlemek için. Ama evet sümkürmemek gerekiyor. Zaten burun içine boşaltınca sümkürmeye gerek kalmıyor akıyor gidiyor. Beni çok rahatlatıyor açıkçası. Burnumun içini tertemiz yapıyor. Bunun yanında nemlendirici sprey kullanıyorum. Ama en doğrusu doktor tavsiyesiyle kullanmak olur tabi.

Siz ameliyat oldunuz mu? :)

Bugün 3. günüm oldu bitti :) hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu o gün ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti bile

Ben Özmen Kara’da karar kıldım. Şu anlık bir sorun yaşamadım ama zaten henüz atel var burnumda. Siz bir karar verebildiniz mi?

Ben Özmen Kara’da karar kıldım. Şu anlık bir sorun yaşamadım ama zaten henüz atel var burnumda. Siz bir karar verebildiniz mi?
Çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan memnun olursunuz. Ben Mert beye olacağım Ağustos'ta.

Merhaba benim doktorum da serum şeklinde deniz suyu verdi siz içine mi püskürtüyordunuz? Bir de ne ile püskürtüyodunuz acaba cevaplarsanız çok sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…