Burun ameliyati sonrasi burun kanadinin cokmesi acil yardim

senolii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
Kizlaar burun ameliyati olali 1 ay oldu nerdeyse. Sureci gayet kolay atlattim. Fakat bandajlarim ciktigindan beri burnumun sag kanadinda bir cokukluk var. gun gectikce sanki daha belirgin hale geldi ya da ben kafama taktigim icin oyle geliyo bilemiyorum. Doktorum odemden kaynakli doku cekilmesi gecer falan dedi ama internette okudugum seyler tam tersini soyluyor. Gecmedigini tekrar revizyon gerektigini soyleyen bile var. burun ameliyati olup basina boyle bi sey gelen var mi ? Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Tesekkurler.

fotoğraf göndersen daha iyi anlardık. ama ödemler bri sağa bir sola doluyor. hangö yöne yatıyorsun

Eklentiler

• 1DCEA1BE-C246-4068-9016-986FE86F2458.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 176
inşallah çökmüyordur. ama doktoruna danış. ben 47 yasındayım en buyuk korkum burnum çökmesi tek taraflı orantısı rahatsız edici olması. sizin daha çok yeni büyük ihtimal ödemlerin iyileşmesidir ama bencr doktora gidin bir baksın.

kanadının izi gibi sanki çok anlaşılmıyor bence cnm

Ya insallah valla asiri gozume batiyor. Cok kotu bir sey ve bariz burun deliklerine kadar etkiliyor bir burun deligim assagida gibi doktorla gorustum telefonda su an sehir disindayim gidemedim yanina deri cekilmesi dedi ama bilmiyorum. Doktorum antalyada yasin aysun

yok cnm kafana takmak için baya erken bence zaman ver kendine

Peki eger dusundugum gibi bir kikirdak cokmesi varsa nasil bir islem yapiliyor bilgin var mi ask ?
bazı doktorlar lokalle o bölgeye kırırdak desteği koyuyorlar burdada denk geldiğim olmuştu cnm halledilmicek gibi bir durum değil yani genel anlamda burnun baya güzel duruyor

Ay askim
bazı doktorlar lokalle o bölgeye kırırdak desteği koyuyorlar burdada denk geldiğim olmuştu cnm halledilmicek gibi bir durum değil yani genel anlamda burnun baya güzel duruyor
Ay askim tesekkur ederim icimi rahatlattin ya

`