Burun ameliyatı sonrası enfeksiyon kaptım napmalıyım

Catlakargaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
19
17
3
26
Kızlar 7 Kasım 2019 da ameliyat oldum burunumdan bir hafta sonra tamponlarim cikti ve cikar cikmaz ben enfeksiyon kaptım doktor igneye baslatti sulcid diye bir igne 6 tane vuruldum 1 kutu da ilacini kullandim gecmedi tekrar 6 tane daha igne vuruldum gecmedi bu sefer doktor beni ameliyata aldi burnumun icindeki enfeksiyonlu bölgeyi lokal anesteziyle kesti bosaltti tampon koydu ve bir gun sonrasinda aldi
ve antiboyik ilac kullanmaya devam ettim bir kac gun daha sonra gittigimde biraktirdi ilaci geçtiğini soyleyip ama benim bir kc gun sonra burnum sismeye basladi ve kulak arkasindaki lenf bezim iltahaplandi şişti doktora gittim tekrar boyle bir seyle ilk defea karsiliyorum dedi ve tekrar 8 tane igne verdi yarin sabah son ignemi vurulucam fakat gececek mi gecerse tekrar ededek mi bilmiyorum burnumda kavis oldu sisten benimle ayni durumu yasayan oldu mu kalıcı olmasindan korkuyorum nasil atlattiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…