• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası hastanede kalış

narinella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
5
0
1
27
Merhabalar, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. Görüştüğüm doktorlardan biri ameliyattan sonra hemen taburcu ediyormuş kalmaya gerek yok dedi. Bu bana biraz yanlış geldi.Sizim tecrübeleriniz neler? Ameliyat sonrası hastanede en az 1 gece geçirdiniz mi yoksa hemen taburcu mu oldunuz?

10 ekimde ameliyat oldum. Bana da doktorum yatış yapmayacam demişti ama ameliyat sonrası yatış verdi sanırım biraz zor geçmiş o yüzden verdi. Duruma göre karar verir bence doktor

Banada doktorum isterseniz ameliyat sonrası çıkabilirsiniz demişti ama ameliyat günü maalesef işler öyle olmadı.Kanama kaynaklı ya da anesteziyi atma konusunda bir akşam kalsaniz çok daha iyi olur .Ters giden şeyler olduğunda gece vakti evinizden 40 kere arasanjzda bakmazlar ,ilgilenmezler .Hastane ile mecbur iletişimde kalıyorlar ve birşey istediğinizde anında doktorunuza ulastirabiliyorlar.Simdiden geçmiş olsun .

Merhabalar, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. Görüştüğüm doktorlardan biri ameliyattan sonra hemen taburcu ediyormuş kalmaya gerek yok dedi. Bu bana biraz yanlış geldi.Sizim tecrübeleriniz neler? Ameliyat sonrası hastanede en az 1 gece geçirdiniz mi yoksa hemen taburcu mu oldunuz?
Benim doktorum ameliyattan sonra istersen bu gece kalabilirsin dedi ama ben kalmak istemedim koridordaki seslerden vs uyuyup dinlenemiyordum eve geçmek istedim. Evimin konforunda dinlenmek daha iyi gelecekti. Çıksam olur mu burada dinlenemiyorum seslerden dedim doktorum da tamam çıkabilirsin deyince aynı gün taburcu olup eve geçtim.

Back
X