Ameliyat olalı 56 gün oldu maske taksam buruna bir sıkıntısı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz?
Bir de Burun koruyucu Maske taksam olur mu?
Sporcuların taktığından diyorum
Tel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna
Tel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna
Maskenin telini burnunuzun üzerinde bir çatı oluşturacak şekilde kıvırıp öyle kullanabilirsiniz. Burun ucuna baskı yapmaması yeterli. Doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti.
Ameliyat olalı 56 gün oldu maske taksam buruna bir sıkıntısı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz?
Bir de Burun koruyucu Maske taksam olur mu?
Sporcuların taktığından diyorum
Ben iyice kıvırıyorum desteği yanaklara veriyorum burnuma baskı uygulanıyor 3 ay oldu ameliyat olalı sıkıntı yok suan doktorum böyle kullanabileceğimi söyledi