burun ameliyatı sonrası minik kemer

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
arkadaslar ben 24 gün önce burnumu yaptırdım suan gayet memnunum ama minik bi kemer görüyorum bu durum normalmi sizce?

arkadaslar ben 24 gün önce burnumu yaptırdım suan gayet memnunum ama minik bi kemer görüyorum bu durum normalmi sizce?

doktorunuz gördümü
düzenlık gunluk bastırarak masaj cok onemlı kremle uygulayın
sıkayetınız devam edeıosa bence bı doktorla once gorusun derım

doktorunuz gördümü

henüz doktorla görüşmedim canım biraz gecsin öle görüşmeyi düşünüyorum dediğini uygulayacağım tesekkür ederim.ben cok bastıramıyorum acaba oyuzdenmi

henüz doktorla görüşmedim canım biraz gecsin öle görüşmeyi düşünüyorum dediğini uygulayacağım tesekkür ederim.ben cok bastıramıyorum acaba oyuzdenmi

canın acıyacak kadar azıcık bastır doktorunun gostermıs olması lazım bunu bır an once doktoruna gıt bı

canım ben ameliyat olalı 5 ay oldu bana kıkırdak ekledi doktorum minik bir kemer var şuanda ve bir yıl sonra tamamen yok olacak dedi doktorum masaj yapıyorum ara ara ilk başlarda canımı acıtacak kadar bastırıyordum doktorum son kontrolde çok iyi oldugunu söyledi sende doktorunla bir an önce görüş geçmiş olsun

kızlaar estetik ameliyat sonrası bide masaj falan mı yapmamız gerekiyor :(
off off güzel olmak cidden emek istiyoooor :D

Canım sende de kemer var mıydı? Benim de 16 gün oldu. Minik bir tümsek var da canımı sıkıyor :( Konuyu açan arkadaşın kemeri geçmiş mi acaba.

doktorunuz gördümü

Canım sende de kemer var mıydı? Benim de 16 gün oldu. Minik bir tümsek var da canımı sıkıyor :( Konuyu açan arkadaşın kemeri geçmiş mi acaba.

benım kemer gıttı burun ucum kalktı ıyıyım suan dogal bır burun oldu yani şöyle bole olsunndemedım kemer moralımız bozuyordu ıyıyım sımdı.

16 gun degılde ay sonuna kadar bı bekle her gun burnunun fotosunu cek benım sıslıgım ynı ınıyor daha 6 ay yenı olucak onumuzdekı ay bırde doktor tam bır yılda anca oturur dedı.

Son düzenleme:
o minik kemeri ben çok seviyorum bende de var burun ucu için revizyon olucam ama kemiğime dokundurmam büyük ihtimal. seviyorum doğal duruyor çünkü :)

doktorunu iyi seç benim gibi revizyon olmak zorunda kalma revizyona karar vermesi bile çok daha zor :)

çoook haklsııın her ameliyatta risk vardır yani doktor genel anlamda iyidir benimki kötü olabilir falan bi sürü şey gelio aklıma :(

Sana geçmiş olsun tatlım oldun mu pek, revizyon ameliyatını?

Son düzenleme:
Canim senin kemerin ameliyat olduktn nekdr sure sonra belirginlesmeye baslamisti benim 20 gun filan olduktan sonra oldu ve suan gayet belirgin 1ayi gectim ve cok sert hix gecicek gibi degil sanki buda canmi.skiyo doktorun sana gecicek filan demismiydi ?

Benim ilk aylarda belirgin değildi canım şişlikler indikten sonra yani 3. aydan sonra ortaya çıktı ben İstanbul da oldum ameliyatımı ve orada oturmadığım için kontrole de gitmedim sormadım da çünkü zaten beni rahatsız eden bir şey değildi hatta dediğim gibi ben seviyorum bile hoşuma gidiyor o görüntü :) seninki de abartılacak derece de değilse bence takma kafana.. ama çok takıntılıysan bi görüş doktorunla..

Benim ilk aylarda belirgin değildi canım şişlikler indikten sonra yani 3. aydan sonra ortaya çıktı ben İstanbul da oldum ameliyatımı ve orada oturmadığım için kontrole de gitmedim sormadım da çünkü zaten beni rahatsız eden bir şey değildi hatta dediğim gibi ben seviyorum bile hoşuma gidiyor o görüntü :) seninki de abartılacak derece de değilse bence takma kafana.. ama çok takıntılıysan bi görüş doktorunla..

Benimkisi önden hic belli degilde beni.yandan cok rahatsiz ediyor ve elime cok geliyor dun kontrolum vardi doktorumla gorustum gecicegini soyledi umarim oylede olur canim

Back
X