Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben 24 gün önce burnumu yaptırdım suan gayet memnunum ama minik bi kemer görüyorum bu durum normalmi sizce?
doktorunuz gördümü
düzenlık gunluk bastırarak masaj cok onemlı kremle uygulayın
sıkayetınız devam edeıosa bence bı doktorla once gorusun derım
henüz doktorla görüşmedim canım biraz gecsin öle görüşmeyi düşünüyorum dediğini uygulayacağım tesekkür ederim.ben cok bastıramıyorum acaba oyuzdenmi
doktorunuz gördümü
düzenlık gunluk bastırarak masaj cok onemlı kremle uygulayın
sıkayetınız devam edeıosa bence bı doktorla once gorusun derım
Canım sende de kemer var mıydı? Benim de 16 gün oldu. Minik bir tümsek var da canımı sıkıyorKonuyu açan arkadaşın kemeri geçmiş mi acaba.
kızlaar estetik ameliyat sonrası bide masaj falan mı yapmamız gerekiyor
off off güzel olmak cidden emek istiyoooor![]()
yok her doktor vermiyor masaj burnun durumuna ödeme fln bağlı sanırım
benim doktorum hiç vermedi masaj mesela :)
canım ne güzel inş bende de gerek kalmaz bunlara. Zaten ameliyat olmaktan değil sonrasından korkuyorum(
doktorunu iyi seç benim gibi revizyon olmak zorunda kalma revizyona karar vermesi bile çok daha zor :)
Canım sana özelden mesaj gönderemiyorum bana mailini ya da sana ulaşabilceğim bir numara filan verirsen seninle konuşmak istiyorum revizyon konusunu.
mesaj attım size zaten yorum sayınız 25i geçince özelden mesaj gönderebiliyorsunuz sanırım
doktorunu iyi seç benim gibi revizyon olmak zorunda kalma revizyona karar vermesi bile çok daha zor :)
Ben de de var ama ben seviyorum:)
Canim senin kemerin ameliyat olduktn nekdr sure sonra belirginlesmeye baslamisti benim 20 gun filan olduktan sonra oldu ve suan gayet belirgin 1ayi gectim ve cok sert hix gecicek gibi degil sanki buda canmi.skiyo doktorun sana gecicek filan demismiydi ?
Benim ilk aylarda belirgin değildi canım şişlikler indikten sonra yani 3. aydan sonra ortaya çıktı ben İstanbul da oldum ameliyatımı ve orada oturmadığım için kontrole de gitmedim sormadım da çünkü zaten beni rahatsız eden bir şey değildi hatta dediğim gibi ben seviyorum bile hoşuma gidiyor o görüntü :) seninki de abartılacak derece de değilse bence takma kafana.. ama çok takıntılıysan bi görüş doktorunla..