Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi rahat hissederimÇok fazla inmez ama en azından kendini rahat hissedersin diye düşünüyorum.
Bence epey iniyor ya, alçı çıktığı zaman zaten aşırı şiş oluyor. Rahat rahat okula gidersiniz merak etmeyin.İki gün önce alçım çıktı ve 3 hafta sonrada okulum açılacak 3 haftada burnum biraz iner mi momo ya benziyorum böyle
Teşekkür ederim peki ne zaman burnunuzu mendille silmeye başladınızBence epey iniyor ya, alçı çıktığı zaman zaten aşırı şiş oluyor. Rahat rahat okula gidersiniz merak etmeyin.
Azcık insin yeter çok belli olmaması için teşekkür ederim cevapladığınız için3 Haftada ahım şahım inme olmaz. Bende 1. ayda inmeye başladı ufak ufak devam ediyor. Cildine göre değişir tabii ki kesin konuşmak gibi olmasın
Maskenin bir zararı var mı?Zaten maskeli olmayacak mısınız ?
Bildiğim kadarıyla yol ama Demir kısmını tam üçgen haline getirmen gerekMaskenin bir zararı var mı?
Demir kısmını alt tarafa getirsem mantıklı olmaz mıBildiğim kadarıyla yol ama Demir kısmını tam üçgen haline getirmen gerek
Bana doktorum o şekilde göstermişti öyle yapınca büyük maskelerde buruna değmiyor diyeDemir kısmını alt tarafa getirsem mantıklı olmaz mı
Ben hala silmiyorum, içini kulak çöpüyle, verdikleri su ve kremle temizliyorum.Teşekkür ederim peki ne zaman burnunuzu mendille silmeye başladınız
Tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederimBen hala silmiyorum, içini kulak çöpüyle, verdikleri su ve kremle temizliyorum.