Burun ameliyati sonrasi problemlerim... :(

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Eger aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lutfen yardim etsin...
Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?

Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.

burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum

muhtemelen çok yenidir burnun. sertlikler,şişmeler gayet normal şu anda. sabret sadece,zamanla oturacak şekillenecek, boşuna kuruntulara kapılma :51:

bende yeni ameliyat oldum bugün 10.gün alçı çıkalı 3 gün oluyor burnumun ucu kalkık ve büyük duruyor normalde benim burnumum kenarları yaygındı üst kemik düzdü şimdi ucunu kaldırmış ya nasıl olucak bilmiyorum herkesinki mi böyle oluyor acaba..

canım bendede şişlik bi gariplikler var :( albümlerime bakarmısın yorum bekelrim :/ benimde 11 gün oldu bugün kusur bulmaya başladım valla

benm bugn 11. günüm ve burnumun ucu taş gbi sert. bu çok normal herkeste böyle oluo ve şişliklern inmesi zamn alıo. burnundaki çkıntıya gelince einim o ödemden kaynaklanıodur. ödem şeklini değişik gösterebilir dr.a gttiğinde sana masaj verir yaptıkça dağılır sorun kalmaz .

Canım sabretmelisin. doktorumun anlattığına göre bazı şişlikler kendiliğinden geçiyor. Geçmeyenler için revizyon şansı var

benim 6.günüm benimde öyle hiç sorun etme oturması için şişde olucak sertte olucak o çıkıntıda ödemdir doktoruna sor masaj vericek onu uygula dagılır.benim tek skıntım kaşıntı olması alçının altı çok kaşınıoooo :(

Sourkid çok geçmiş olsun umarım sıkıntılarından bir an evvel kurtulursun.
ben de burun ameliyatı düşünüyorum ve bugünden itibaren araştırmaya başladım bu konuda sizlerden destek bekliyorumm

arkadaslar burun baştan yapılıyor kolay bir ameliyat değil.siz farketmezsenizde burnunuz sis ve oturması 3-6 ay tamamen iyileşmesi 1 sene.cok yavas iner sişlik.sertlikte normal zamanla yumusuyor ama tabiki hafif bir sertlik olucak ameliyat olmadan onceki burnunuz gibi olmaz.

Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?

Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.

burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum

burnun sis ondanda buyuk olabilir beklemen lazım sislikler inince herşey ortaya cıkar zaten sertlıkte zamanla azalıyor ama bi miktar kalıyor .burun seklını karar verirken tek başınıza karar vermeyin doktorunuzla karar verin.onlar bu işi bildiği için daha farklı gözle değerlendiriyorlar.hata yapmışsın eğriliğe dokundurmayarak doktorun böyle bir estetiği nasıl yaptı onuda merak ediyorum.doktorun prestiji acısından eğriliği duzeltmesi lazımdı.belkide duzeltti sana demedi sonradan yamuldu burnun.bu arada ne kadar oldu ameliyat olalı oda önemli.biraz bekle sisliklerin inince herşey belli olur hatalarıyla.ama ikince kaz ameliyat olursan o doktoru düsünme derim.üzülme sakın biraz bekle burnun şeklini alsın.

canım ben ameliyat olalı bugün 19. günüm ve burun ucum çok şiş bunun normal olduğunu söyledi doktor burun şişliğinin inmesi için en az 6 ay gerekiyormuş burnunun bi tarafının diğer tarafa göre şiş olması gayet normal sıkıntı yapma bekle dicem herkes gibi çok sinir bi cümle biliyorum ama beklicesss

Back
X