Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen havta sali sabah burnumdan ameliyat oldum. 9uncu gun tampon alci cikti dikisler alindi. Ancak burnum sanki saga dogru yamuk gibi. Ne zamn duzelecek acaba? Doktorumla tekrar gorismeknicin cok mu erken.?
Ben cok farkedemedim aslinda ama cebremsen ailemden herkes yamuk oldugunu soyluyor. Ameliyattan once yamukluk sorunum kesinlikle yoktu. Evet doktor odem var dedi ilaclara devam demisti. Sizinde soylediginiz gibi doktorumda 1 ay sonra kontrol dedi.
Aynen bazi yerlerde dokundugum da odem oldugunu hissediyorum ama cok buyuk gorunuyor ya disari falan vikamiyorum sivilcelenme oldu. Temizligini nasil yapiyordunuz?
geçti mi yamuklugunuz ya.. benim bir ayım dolmak üzere burnum çok yamuk geliyor, doktorum da sürekli ödem yüzünden öyle diyor3. ay itibariyle bende de hafif yamukluk devam ediyor ama hala içteki ödemlerden bi tarafı şiş , 6. aydan sonra tüm ödemler inince normale dönüyormuş
benim de çok yamuk görünüyor :/ bir ay olacak neredeyse ilk günden beri diken üstündeyim :/ doktorum ödem diyor ama... çok ödem topladim ya inanilmaz bir ödem :/daha cooook erken :) 3 ay bısey beklemeyın.dokktorlar zaten burun 1 yılda oturur dıyorlar.bnmde 3 aya kadar felakat esıtsızlık vardı.suan 9. ayımdayı esıtlendı.hepsı odemdendır :)