burun ameliyati sonrasi yamuk hissi

ozgefe17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
6
0
1
39
Gecen havta sali sabah burnumdan ameliyat oldum. 9uncu gun tampon alci cikti dikisler alindi. Ancak burnum sanki saga dogru yamuk gibi. Ne zamn duzelecek acaba? Doktorumla tekrar gorismeknicin cok mu erken.?

Gecen havta sali sabah burnumdan ameliyat oldum. 9uncu gun tampon alci cikti dikisler alindi. Ancak burnum sanki saga dogru yamuk gibi. Ne zamn duzelecek acaba? Doktorumla tekrar gorismeknicin cok mu erken.?

Size mi yamuk geliyor yoksa yamuk mu görünüyor? 1.ay kontrolunüze kadar bekleyin eğer size öyle geliyorsa.yamukluk varsada şuan için ödemdendir diye düşünüyorum henüz çok erken

Ben cok farkedemedim aslinda ama cebremsen ailemden herkes yamuk oldugunu soyluyor. Ameliyattan once yamukluk sorunum kesinlikle yoktu. Evet doktor odem var dedi ilaclara devam demisti. Sizinde soylediginiz gibi doktorumda 1 ay sonra kontrol dedi.

Ben cok farkedemedim aslinda ama cebremsen ailemden herkes yamuk oldugunu soyluyor. Ameliyattan once yamukluk sorunum kesinlikle yoktu. Evet doktor odem var dedi ilaclara devam demisti. Sizinde soylediginiz gibi doktorumda 1 ay sonra kontrol dedi.

Ozaman kesinlikle ödemden kaynaklıdır.içiniz rahat olsun.ara ara başka yerlerdede şişlik hatta kemik gibi gelir size halbuki ödemdir.elime hep kemik gelirdi ödemmiş meğer.1ay kontrolünde doktorunuz söyler ödemler uzun süre kalabilir ama geçici.sabır çok önemli

Aynen bazi yerlerde dokundugum da odem oldugunu hissediyorum ama cok buyuk gorunuyor ya disari falan vikamiyorum sivilcelenme oldu. Temizligini nasil yapiyordunuz?

Aynen bazi yerlerde dokundugum da odem oldugunu hissediyorum ama cok buyuk gorunuyor ya disari falan vikamiyorum sivilcelenme oldu. Temizligini nasil yapiyordunuz?

Sprey aalmiştim içerdeki tıkanıklık öyle açılıyordu.burun ucumu pek elleyemedigim için peçeteyi ince rulo yapıp hafif hafif burun içimi temizliyorum burnumun nemli kalması çok rahatsız eder çünkü beni.şimdi degil ilk zamanlarda ayiptir söylemesi kuruyan kabuklarıda cımbızla alırdım

O kabuklanmadan cok rahatsizim bende cimbiz dusundum aslinda ama korkudan deneyemedim. Burin ucu cok hassas zaten kucik bir dokunmayla bile fazla canm yaniyor. Ust derisi de cok soyuluyor. Disari cikamiyorum soguktan akinti oluyor. Sivilce ve siyah noktada cabasi :-(

Benim de 3.gunum şuan burnum patates gibi ve alenen yamuk :) ama ödemden kaynaklaniyor cunku ödem simetrik bir sekilde toplanmiyor zamanla gececektir. Ben de alcidan ve bantlardan cok rahatsizim koparip atasim geliyor ayrica dikis yerlerim de acıyor. Sanirim ödem arttikca dikisleri zorluyor. Su 4gun bir gecse....

Canım merhaba 10 gün oldu ameliyat olalı aynı dediğin gibi burnum yamuk geliyor banada başta çok moralim bozuldu hatta doktora dedim görür görmez burnum yamuk diye ödemden olduğunu söyledi bide kabuklanma için önerim kulak çubuğunun ucuna teramicyn varya ilaç ondan sür ama çok içeri sokma zarar verebilirsin gece yat sabah burnuna spreyini sık pislikleri atıyor cımbızla bence çekme ne olur ne olmaz dikişlere zarar verilebilir çok bunalmıştım kabuklanmadan nefes alamıyordum şimdi açıldı çok şükür geçmiş olsun hepinize

daha cooook erken :) 3 ay bısey beklemeyın.dokktorlar zaten burun 1 yılda oturur dıyorlar.bnmde 3 aya kadar felakat esıtsızlık vardı.suan 9. ayımdayı esıtlendı.hepsı odemdendır :)

3. ay itibariyle bende de hafif yamukluk devam ediyor ama hala içteki ödemlerden bi tarafı şiş , 6. aydan sonra tüm ödemler inince normale dönüyormuş

3. ay itibariyle bende de hafif yamukluk devam ediyor ama hala içteki ödemlerden bi tarafı şiş , 6. aydan sonra tüm ödemler inince normale dönüyormuş
geçti mi yamuklugunuz ya.. benim bir ayım dolmak üzere burnum çok yamuk geliyor, doktorum da sürekli ödem yüzünden öyle diyor

daha cooook erken :) 3 ay bısey beklemeyın.dokktorlar zaten burun 1 yılda oturur dıyorlar.bnmde 3 aya kadar felakat esıtsızlık vardı.suan 9. ayımdayı esıtlendı.hepsı odemdendır :)
benim de çok yamuk görünüyor :/ bir ay olacak neredeyse ilk günden beri diken üstündeyim :/ doktorum ödem diyor ama... çok ödem topladim ya inanilmaz bir ödem :/

Back
X