burun ameliyatı sonrası yeni burnu kabullenememe

dreamseptember

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
mart ayında burun ameliyatı oldum nefeste problem vardı keşke dışını düzeltin demeseydim o kadar pişman oldum ki yeni burnuma alışamıyorum bana yardım edin eski hayatıma nasıl döneceğim aklım hep burnumda hep keşke iptal etseydim olmasaydım diyorum şekil olarak doğal küçük bir burnum oldu ama eski burnum daha güzeldi şimdi kemerli burunları beğenir oldum herkesin burnuna bakıyorum benim gibi yaşayıp atlatanlar var mı merak ediyorum

Sizin psikolojiniz bozuk bence. Sizin gibi konu acan herkes gibi. Dogal kucuk bir burnun var ve eski kemerli burnunu istiyorsun su an. Tam bir psikolojik bozukluk ve burun konusunda gun yuzune cikmis sadece. Hani cok absurt bir burun yapilir ve alisamazsin o baska. Bence bir psikologa gidin.

Sizin psikolojiniz bozuk bence. Sizin gibi konu acan herkes gibi. Dogal kucuk bir burnun var ve eski kemerli burnunu istiyorsun su an. Tam bir psikolojik bozukluk ve burun konusunda gun yuzune cikmis sadece. Hani cok absurt bir burun yapilir ve alisamazsin o baska. Bence bir psikologa gi
psikolojim zaten bozuldu.. yani çevremdekilerin demesi ile doğal ama bana yapay burun sırtı yokmuş gibi geliyor dediğiniz gibi psikolojik olabilir ama gerçekten çok yıpratıcı

psikolojim zaten bozuldu.. yani çevremdekilerin demesi ile doğal ama bana yapay burun sırtı yokmuş gibi geliyor dediğiniz gibi psikolojik olabilir ama gerçekten çok yıpratıcı
INsanlar dogal diyor bana yapay geliyor diye duzeltin isterseniz o zaman. Bu sekilde farkli algilaniyor durum. Foto varsa bakalim. Gercekten yapaysa psikolojik diyemeyiz yasadiginiz seye.

INsanlar dogal diyor bana yapay geliyor diye duzeltin isterseniz o zaman. Bu sekilde farkli algilaniyor durum. Foto varsa bakalim. Gercekten yapaysa psikolojik diyemeyiz yasadiginiz seye.

daha 1 ay oldu değişirmi bilmiyorum ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet psikolojiniz bozukmus 😅
Cok guzel ve cok dogal bir burun. Arkadaslariniz hakli. Yapaylikla alakasi yok.

Hic yapay bir hali yok.Aynisini kizimda yasarim diye korkmuyor degilim.Burnu güzel degil yaptirmak istiyoruz ama yapayliktan herkesin birbirine benzemesinden nefret ediyor o da yapay bulursa diye korkmuyor degilim

yorumlarınız için teşekkür ederim gerçekten azıcık güzel yorum insanı rahatlatıyor.

Hic yapay bir hali yok.Aynisini kizimda yasarim diye korkmuyor degilim.Burnu güzel degil yaptirmak istiyoruz ama yapayliktan herkesin birbirine benzemesinden nefret ediyor o da yapay bulursa diye korkmuyor degilim
nefes alma problemi yoksa girişmeyin bu işlere insan takmayacağı şeyi takar hale geliyor.

nefes alma problemi yoksa girişmeyin bu işlere insan takmayacağı şeyi takar hale geliyor.
Eğrilikte var cocukken bademciklerini aldirdigimizda horlama ve apne sorunu vardi o zaman demisti doktor.Burnu da cidden guzel degil bende zamaninda burnumu yaptirmistim cok guzellestirmisti yeni burnum beni.Ama dedigim gibi ne yapilirsa yapilsin yapay bulma ihtimali var konu sahibi gibi

mart ayında burun ameliyatı oldum nefeste problem vardı keşke dışını düzeltin demeseydim o kadar pişman oldum ki yeni burnuma alışamıyorum bana yardım edin eski hayatıma nasıl döneceğim aklım hep burnumda hep keşke iptal etseydim olmasaydım diyorum şekil olarak doğal küçük bir burnum oldu ama eski burnum daha güzeldi şimdi kemerli burunları beğenir oldum herkesin burnuna bakıyorum benim gibi yaşayıp atlatanlar var mı merak ediyorum
Aynı durumu yaşıyorum doğal ama küçük... En büyük pişmanlığımdır keşke hiç elletmeseydim üstelik benim nefes sorunumda yoktu durup dururken iş aştım başıma. Allah bize yardım etsin psikolojimizin düzelmesi için çünkü aynadakiyle savaş vermek çok zor bir durum ne yazık ki:( Ama zaman ilerledikçe kabullenme duygusu yerleşmeye başlıyor o konuda kesinlik verebilirim belki 1 yılda belki 3 yılda orası kişiye göre değişiyor

Back
X