Merhaba kızlar 28 gün önce açık burun ameliyatı oldum. Burnumdaki eğrilik düzeltildi, burun etlerim yakıldı, burun kemiğim geniş olduğu için kırıldı ve tabiki de şekil olarak değişti. Ameliyat olmadan önce benim burnum kısaydı aslında önden baktığınızda çok da önemli bir problem yoktu. Burun deliklerinin orta yerinde kalan kısım uzun duruyordu sadece ve hafif de burun kemerim vardı. Doktor burun deliklerine dokunmadı ortadaki o kısmı kaldırdı, burnumu inceltti ve kavis verdi. Şu an burnum aşırı havada duruyor, burnumun ucunda sağa doğru bir eğim var ve delikleri eşit değil. Sol taraf deliği o şeklinde iken sağ taraf 0 şeklinde duruyor. Ayrıca ilk hafta dikiş alındı. İkinci hafta kontrole gittiğimde dikiş unutmuş muyuz diye baktı ve bir dikiş daha aldı fakat sol tarafta bir dikiş daha var galiba onu almamış ama iç dikiş mi bilemedim. Çünkü ip burnumun içinde sarkmış duruyor ve temizlerken sızlatıyor.
Gelelim asıl sorunuma burnumun ucundaki yamulma düzelir mi ameliyat olmadan önce de sağa doğru yamukluk vardı ödem midir bilmiyorum. İkincisi burun deliklerim eşitlenir mi doktordan bunun için retainer istemeli miyim? Ve kızlar ameliyattan sonra yüzüm cildim mahvoldu aynalara küstüm. Yanaklarımda çenemde kırmızı kırmızı isilik tarzı sivilceler çıkıyor yüzüm kupkuru iken şimdi yağlı oldu. Bir gün burnum eğri diye ağlıyorum diğer gün sivilcelere ağlıyorum. Burnumun içi hala kıpkırmızı ucundaki dikiş yeri kıpkırmızı duruyor. Diğer ameliyat olanlara bakıyorum hemen toparlanmış gibiler yüzleri çok canlı. Gerçekten çok mutsuzum.
Gelelim asıl sorunuma burnumun ucundaki yamulma düzelir mi ameliyat olmadan önce de sağa doğru yamukluk vardı ödem midir bilmiyorum. İkincisi burun deliklerim eşitlenir mi doktordan bunun için retainer istemeli miyim? Ve kızlar ameliyattan sonra yüzüm cildim mahvoldu aynalara küstüm. Yanaklarımda çenemde kırmızı kırmızı isilik tarzı sivilceler çıkıyor yüzüm kupkuru iken şimdi yağlı oldu. Bir gün burnum eğri diye ağlıyorum diğer gün sivilcelere ağlıyorum. Burnumun içi hala kıpkırmızı ucundaki dikiş yeri kıpkırmızı duruyor. Diğer ameliyat olanlara bakıyorum hemen toparlanmış gibiler yüzleri çok canlı. Gerçekten çok mutsuzum.
Son düzenleme: