- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
- Konu Sahibi Paradise64
-
Doktorum yüzüne uygun Bi burun yaptım Dedi ama ne yazık ki şuan kendimi Micheal jacksona benzetiyorumAmeliyat olalı bir hafta olmuş, burun oturana kadar 1000 kez şekil değiştirecektir sabırlı olmaya çalışın ya da doktorunuzu arayıp bilgi alın. Emin olun son şekli bu değil.
O kadar mı kötüDoktorum yüzüne uygun Bi burun yaptım Dedi ama ne yazık ki şuan kendimi Micheal jacksona benzetiyorum
Foto yükletmişsiniz birde biz bakıp yorum yapalım bende yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum kendimce burnumda simetri farklılığı vardı vs ama şuan ödem dolu olmasına rağmen güzelleşmeye başladı benim burnum da sargılar çıktığında ay ne kadar küçük dedim ama gün geçtikçe güzelleşiyor açıkcası sıkmayın canınızı ve foto bekliyorumarkadaşlar merhaba burda yeniyim ve ameliyat olmadan önce de sonra da hep burdaki yazıları okudum ben de Bi hafta önce ameliyat oldum ve bugun alçılarım cıktı burnumu görünce şok geçirdim burda hep alçı çıktığında burunlarının cok büyük olduğunu sonradan küçüldüğünü yazmışlardı benim alçım cıktı ve burnum küçücük o kadar küçük ve kalkık ki moralim cok bozuluyor şiş hali buysa şişlik inince neyle karşılaşacam düşünemiyorum aynaya bakamıyorum sanki başka biri var aynada ve kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu yaşayanlar varsa yorum yazabilirler mi gerçekten kötü durumdayım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun yıllardır görmeye alıştığın burnun gitti ve bambaşka bir burun geldi sana garip gelmesi kucuk gelmesi çok normal belkide senin burnunda fazla ödem oluşmadı o yüzden kucuk sonradan çok fazla küçülme olmayacak hep karamsar düşünme ameliyat sonrası psikoloji genelde bu şekilde etkileniyormus çoğu hastada inşallah zamanla dahada güzel olacak sıkma canınıarkadaşlar merhaba burda yeniyim ve ameliyat olmadan önce de sonra da hep burdaki yazıları okudum ben de Bi hafta önce ameliyat oldum ve bugun alçılarım cıktı burnumu görünce şok geçirdim burda hep alçı çıktığında burunlarının cok büyük olduğunu sonradan küçüldüğünü yazmışlardı benim alçım cıktı ve burnum küçücük o kadar küçük ve kalkık ki moralim cok bozuluyor şiş hali buysa şişlik inince neyle karşılaşacam düşünemiyorum aynaya bakamıyorum sanki başka biri var aynada ve kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu yaşayanlar varsa yorum yazabilirler mi gerçekten kötü durumdayım
Umarım dediğinn gibi olur eğer bu ödemli haliyse ve ödem inince daha da küçülürse ne yaparım bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum ya daha birinci haftada pişman olmam cok üzüyor beni cok teşekkür ederim bu arada iyi Dilek'leriniz icinCanım öncelikle çok geçmiş olsun yıllardır görmeye alıştığın burnun gitti ve bambaşka bir burun geldi sana garip gelmesi kucuk gelmesi çok normal belkide senin burnunda fazla ödem oluşmadı o yüzden kucuk sonradan çok fazla küçülme olmayacak hep karamsar düşünme ameliyat sonrası psikoloji genelde bu şekilde etkileniyormus çoğu hastada inşallah zamanla dahada güzel olacak sıkma canını
Ne demek moralini yüksek tut burada birbirimize desteğimiz çok onemliUmarım dediğinn gibi olur eğer bu ödemli haliyse ve ödem inince daha da küçülürse ne yaparım bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum ya daha birinci haftada pişman olmam cok üzüyor beni cok teşekkür ederim bu arada iyi Dilek'leriniz icin
Sen de mi ameliyat oldunNe demek moralini yüksek tut burada birbirimize desteğimiz çok onemli
2 gün sonra yani 20 haziranda olacağım allahın izniyleSen de mi ameliyat oldun
Geçmiş olsun şimdiden ameliyattan önce doktoruna ne istediğini mutlaka her ayrıntısına kadar anlat Can'ım sakın ona bırakma2 gün sonra yani 20 haziranda olacağım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?