Burun ameliyatı sonrası

madambella

Az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
374
543
53
Ameliyat sonrası sizi en çok zorlayan bolüm hangisiydi, komplikasyon yaşayan oldu mu? Beni en çok rahatsız eden şey dişlerim. İnanılmaz derecede sızlıyorlar. Aynı şeyi yaşayan var mı? İki dişimde kanal tedavilikti acaba onun etkisi de var mıdır? Bir de grip oldum burnum akıyor ama akamıyor galiba narkozluyken koydukları soğuk odada kaptım şifayı ameliyattan çıkınca çok titredim zor ısıttılar beni.
Doktor ağrı kesici olarak minoset verdi acaba başka bişey mi denesem bu sancı gebertti beni kızlar ya

Yine ben gecmis olsuun tekrardan. Suan benim tamponlar duruyor yarin cikacaklar. Gozlerim morardi ve ara ara burnumdan kanli akinti geliyo. Bunun disinda bir sey yok. Bence agri kesici icin doktoru arayip sorabilirsin. Dislerin hassastir bir de surekli agizdan nefes aldigimiz icin olmus olabilir

Amelıyat sonrası benım de dıslerım asırı agrıdı yalnız deılsın ust dıslerım ozellıkle on gunu gectıyse amelıytn agrı kesıcı alabılırsn doktorm demısdı banada parol vermısdı o sızlama gecıor merak etme

Nekadar şanslısın Truman Show benden sonra oldun ameliyat benden önce aldırıyorsun tamponlarını :) benimki alçıyla birlikte Salı günü alınacak. Benimde sol taraftan kan sızıntısı geliyor hala.

Ben sürekli doktoru rahatsız ettiğim için ve zaten Minoset verdiği için sorma gereği duymadan arveles içtim bugun 2.günüm. İyiki içmişim çok sancım vardı üstünden 5 saat geçmesine rağmen hala sancım yok :)

Aslinda doktor yarin gel burun icindeki sungerleri alayim dedi. Umarim tamponlari kastediyordur:) cok kasiniyor burnum resmen sabrim sinaniyor. Agrinin gecmesine de sevindim senin adina :)

Aslinda doktor yarin gel burun icindeki sungerleri alayim dedi. Umarim tamponlari kastediyordur:) cok kasiniyor burnum resmen sabrim sinaniyor. Agrinin gecmesine de sevindim senin adina :)
Sünger dediyse gazlı bez gibi bişey mi acaba yoksa tampon derdi herhalde dimi? Bakalım yarın belli olur. Benim burnum da kaşınıyo alerji ilacı yazdı doktorum akşamları alıyorum kesiyor kaşıntıyı

Sünger dediyse gazlı bez gibi bişey mi acaba yoksa tampon derdi herhalde dimi? Bakalım yarın belli olur. Benim burnum da kaşınıyo alerji ilacı yazdı doktorum akşamları alıyorum kesiyor kaşıntıyı
Ayy insallah cikar sunlar cok cok rahatsiz ediyorlar beni. Alerji hapini yarin sorucam doktora. Bana iki hap bir c vitamini 5 tane de igne verdi

Sevındım senın adına daha cok yenı amelıytn bı an once toparlanman dılegıyle

Hastanede de oldum simdi 5 gun bunlari da olacakmisim. Ay su bir hafte gecsin lutfen bir an once karnim gurulduyor surekli
Hahahaha canım benim ya. Ben artık rahatladım ilk kez deliksiz uyku uyudum :)) sen burnundan nefes alamıyormusun delikli tampon değil mi ben yiyebiliyorum yemeğimi

Hahahaha canım benim ya. Ben artık rahatladım ilk kez deliksiz uyku uyudum :)) sen burnundan nefes alamıyormusun delikli tampon değil mi ben yiyebiliyorum yemeğimi
Alamiyordum ama az once cikardilar tamponu rahatladim. Pazartesi de alci cikacakmis bakalim. Sen nasil oldun

Alamiyordum ama az once cikardilar tamponu rahatladim. Pazartesi de alci cikacakmis bakalim. Sen nasil oldun
Bende baya bi toparladım şişliğim yanaklarımın aşağısına doğru indi gayet keyifli geçiyor :) benim alçılarımla delikli tamponlarım salı günü çıkıyor onu iple çekiyorum :) senin burnunda şimdi tampon var mı acaba ne çıkardı doktor burnundan gazlı bez gibi bişey mi? Ağrın felan varmı nasıl geçiyor

Agrim yok canim tampon cikardi ocini temizledi

Burun sızlaması oluyor mu benimki okadar sızlıyorki ara ara hapşırmamak için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…