Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanıyorken burun ameliyatı olan var mı? Ilaç birkaç gün önceden kesilmeli deniyor. Bu durumda olanlar Ilacı kaç gün önceden kestiniz ve aşırı kanama oldu mu? Teşekkür ediyorum.
Peki bu durumda olup ameliyat olanlar herhangi bir sorun Yaşadı mı acaba ? Ilacı uzun sure kullanmış olmaktan ve kesmekten dolayı sorun yaşayan oldu mu?
Bu ciddi bir olay, bence hem bu ilacı veren doktorunla konuş ( ara vermek sorun olurmu) hemde estetik cerrahınla konuş en geç kaç gün önce bırakman gerek ve kanama sorunu olurmu... Geçmiş olsun.. İnşallah hakkında hayırlısı olur
Teşekkür ediyorum iyi dileğiniz için. Doktorumla konuşacağım ama aynı durumda olup sorun yaşayan var mı diye merak ettim. Ilacın kesilmesine rağmen çok kanaması olan var mıdır ?