Burun ameliyatı ve koku alma duygusu

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Arkadaşlar eşim burun ameliyatı olacak ama burun ameliyatlarından sonra koku alma duyusu büyük oranda kayboluyormuş diye duyduk bunun gerçeklik payı ne kadar acaba bilgisi olan bu konuda beni aydınlatırsa çok sevinirim

Genelde bu tarz bir komplikasyona rastlanmaz, doktorunuz işinin ehliyse güvenle ameliyat yaptırabilirsiniz

...............................

Son düzenleme:
Ewet olabiliyormuş, kardeşim estetik oldu ve kafayı yemek üzere eski hassasiyetinin kalmadığını söylüyor.Ama ilk aylar geçici his kaybı olurmuş, 1 yıldan sonra hala devam ediyorsa geri dönüşü yok.

koku alma duyusunda kaybolma olmuyor. yalnız ameliyattan sonra burunda ödem olduğundan nefes almak biraz zor oluyor.ancak bu geçici bir durum.

Son düzenleme:
ben kapalı ameliyat oldum ne plastik kokusu geldi nede burnumda his ve koku kaybı oldu 1 ayda iyileşti
hemde gamyoncuiremsu

11 gün önce açık burun ameliyatı oldum bi süre koku alamamak normalmiş,ama ben daha tamponlar cıkar cıkmaz koku almaya basladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gün önce oldum ameliyat koku almam da hiçbir sorun yok nefeside çok iyi alıyorum eşiniz korkmasın bence :)

Bu foruma yazalı 2 sene olmuş tekrar yazayım bazı arkadaşların koku duyusunu kaybetmesi normal ama burun dokusu kendini yeniledikten sonra öyle bir koku almaya başlıyorsunuz ki en ünlü av köpekleri halt yemiş :)

Bu foruma yazalı 2 sene olmuş tekrar yazayım bazı arkadaşların koku duyusunu kaybetmesi normal ama burun dokusu kendini yeniledikten sonra öyle bir koku almaya başlıyorsunuz ki en ünlü av köpekleri halt yemiş :)

benimde 3hafta yi geçti ve koku net alamıyorum. Çok yakından aliyorum ve bu tüm kokular için geçerli değil. Bazen bildiğim kokular bile değişik geliyor ve zaman zaman burnunda kötü bir koku oluyor. Bunu yaşayan varmı acaba?

Oof çok üzgünüm ne koku ne tat alabiliyorum. Bu ameliyat cidden zor sancılı nasıl yaptım kendime kızıyorum

Back
X