Burun ameliyatı yaptıracaklar! Bunu mutlaka okuyun!Dr.Hasan Poyraz!

marvessimo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
4
0
1
38
Herkese selam,
Bayanlar, Dr.Hasan Poyraz Burun amelıyatı ve estetıgı bu ısın ehlıdır.
2seneonce Hasan Bey amelıyatımı gerceklestırdı. Yıllarca korkmama beklememe degmemıs gerçekten. Burun tıkanıklığım artık göğsüme baskı yapmaya başlamıştı. Devıasyon artı estetıgı bırarada oldum. Hasan beyın güven verıcı konuşmaları,samımıyetı ve yakın bır ıkı arkadaşımda cok başarılı KESINLIKLE COK DOGAL amelıyatlarını görünce hemen karar verdım haftasına amelıyat oldum.Hıc acıya dayanılıklı bır ınsan olmamama rağmen ınanın ağrılı bır donem gecırmedım yaklaşık 1 ayda kımse amelıyat olduğuma ınanmıyordu.Hala kımse amelıyat olduğumu anlamıyor cunku coook doğal. Hasan beyı tavsıyemın sebebı sıze olacakları net bır sekılde anlatıyor ve amelıyat sonrası sureklı ıletısım halındesınız size kesinlikle abarti burunlar yapmiyor hep dogallik .Yurtdısında yasıyorum her Turkıyeye geldıgımde kontrole gıderım.2sene olmasina ragmen ilk gunku gibi ilgi ve alaka ile karsilasirim. Ayrıca hergun Hasan beye dua edıyorum artık nezle olmaktan korkmuyorum cunku burnum tıkanmıyor bas ağrısı gogus ağrısı hıcbısey kalmadı burnumun duzgunlugu ve dogalligida cabası.Sımdı hıc düşünmeden Hasan Beyle bır tanısın derım.Asagıda ılgılenenler ıcın:
0216 340 28 08

hep güzel kalın...

merhaba tatlım 2 sene önce olmuşsun fotoğraflarını görmemiz mümkün mü özelden de atabilirsin

Back