Burun ameliyatı

Asya lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
7
0
1
25
Kızlaaarr bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde burun ameliyatı olucam prof dr orhan özturana acaba daha önce bu doktora ameliyat olanınız var mı ? Lütfen yardımcı olun. Nefes alma sorunum var burnumda kemik eğriliği ve konka büyümesi var oyğzden nefes alamıyorum acaba deviasyon olupta estetik olmazsam sonran burnum düşer mi çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Keske bi fikrim olsaydi. Ins basarili gecer ameliyatiniz

Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu sağ burnumda ki tampon kaydı acaba bişi olur mu burnunun şekli felan bozulur mu ?????

Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu sağ burnumda ki tampon kaydı acaba bişi olur mu burnunun şekli felan bozulur mu ?????
Tampon nasıl kaydı ya 😕bir şey mi oldu ?dikişle tutturuluyor normalde.çok geçmiş olsun .hayırlı olsun yeni burnunuz.doktorunuza haber verin bence👍

Ayyyy kayma felan yokmuş ya😅sadece burnumda kan pıhtısı birikmiş böyle taş gibi olmuştu bende onu tampon zannetmişim😅😅😅. Perşembe günü tamponlarım alıncak içimde bi korku var ama inş acımaz 🤪 Hayırlı olsun dileklerin için sağ ol ama ben deviasyon oldum düşmemesi için çok hafif ucu kaldırıldı yoksa burnumla bi sorunum yoktu çok şükür. :)

Back
X