Burun ameliyatı

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
179
-168
98
35
Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, özellikle kemik ve et olduğu için nefes almakta zorluk çekiyorum, devlet hastanesinde önereceğiz doktor ve hastane ismi bılıyor musunuz. Estetik ameliyat olmiycam şeklini bozmadan en iyi skeilde ameliyat edecek birine ihtiyacım var istanbulda oturuyorum

Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, özellikle kemik ve et olduğu için nefes almakta zorluk çekiyorum, devlet hastanesinde önereceğiz doktor ve hastane ismi bılıyor musunuz. Estetik ameliyat olmiycam şeklini bozmadan en iyi skeilde ameliyat edecek birine ihtiyacım var istanbulda oturuyorum
Merhaba ben bir sene önce istanbulda burun ameliyatı oldum ama devlet hastanesinde değil, fotoğraflarımı ekledim bakabilirsiniz ben eğrilik için ameliyat oldum bir kaza sonucu, burnumda goruntu olarak bir sorun yoktu fakat şuan önden beğenmiyorum burnumu çok kalın geliyor bana, kbb doktoru tercih ettim nefes sorunun varsa kbb uzmanını öneririm, bende pek fazla nefes sorunu yoktu ama şuan dahada iyi nefes alıyorum diyebilirim

Back