Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de Yüzümdeki şişlikler geçti ama burnum hala şiş1 sene çok uzun bi süre tavsiye alarak başka bi doktora daha görün bence bende ameliyat oldum 20 günde yüzüm eski haline döndü burun ucu geç iniyomuş sanırım bide ödem kaldı bende bıyık bölgesinde onla ilgili napmak gerekiyo bilen var mı
o silikon destekler büyütüyor mu burnu?burnun düşmemesi için içinden silikon destek falan takıyolarmış belki öyle bişeydir tedirgin olma eminim iyi görünüyodur sen kafana takıyosun .. bi doktora daha git için rahatlasın
Aaa silikon desteği ilk defa duydumburnun düşmemesi için içinden silikon destek falan takıyolarmış belki öyle bişeydir tedirgin olma eminim iyi görünüyodur sen kafana takıyosun .. bi doktora daha git için rahatlasın
malzemesini bilmem ama doktor bana da söylemişti kanatlara destek takacağınıAaa silikon desteği ilk defa duydum
Yanlardan şiştam bilmiyorum ama burun ucu hafif daha yuvarlak duruyo haliyle.. senin tam neren şiş kemiğinde hala varmı şişlik
Hayırlı olsun yeni burnuşunuz 1 haftada hızlı karar vermişsininiz hangi şehirde oldunuz ben doktorunuzu daha önce duymadım merak ettimMerhaba sayın üyeler.
Her konuda takip ettiğim fakat bi türlü üye olamadığım platforma ve aranıza nihayet katılmış bulunmaktayım. Bende burnumdan şikayetçiydim fakat ne kadar manevi olarak hazır olsamda maddi olarak hazır olmayınca adım atamadım. Nihayet tüm şartları yerine getirdim ve hadi bismillah diyerek adım attım. Sadece 1 hafta araştırma ve karmaşa çektim. Sonrasında ise 8 ocakta sayın doktorum Hakan Soygür ile ameliyat günüme karar kıldık. Tahmin edersiniz ki 18 günlük tazecik bi burnum var. Bu tecrübeyi yaşadıktan sonra buradan da olmak isteyipte soruları olan arkadaşlara nacizane sizler gibi bilgi vermek sizleri rahatlatmak istedim.
Sevgiler saygılar güzellikler sizlerle olsun.
Merhaba xyz_s. Öncelikle bu fikrim yaklaşık 1 senedir vardı ancak dediğim gibi maddi olarak hazır olmadığım için adım atamadım. Hazır oluncada 2 doktorla görüştüm ve Hakan hocaya karar kıldım. Ankarada ikamet ediyorum ve tabiki Ankarada oldum. Hocam Akay hastanesinin bünyesinde kbb olarak görev yapıyordu kendisiyle de ufak bi gribal durumdan tanıştım. Tabi arada epey tanıdıklar vardı. Ama çok memnunum. Çokda cüzi fiyata yaptırmış oldum. Henüz yeni üyeyim resin atamıyorum kusura bakma. Morarmam yok denecek kadar azdı. Ağrılarım olmadı. Şişlik desen bence yok ama doktorum burun ucunda hala olduğunu söylüyor. Ailem çok beğendi bende çok sevdim burnumu bo kadar doğal ve yakışan olabilirdi ancak. Hocam da çok ilgili sakin pamuk gibi yumuşak elleri rahatlatıcı güven veren kişiliğiyle bi gün bile pişmanlık duyurmadı.Hayırlı olsun yeni burnuşunuz 1 haftada hızlı karar vermişsininiz hangi şehirde oldunuz ben doktorunuzu daha önce duymadım merak ettim
Ne kadar güzel bahsetmişsinizdir umarım bende olduktan sonra böyle bahsedebilirim.Merhaba xyz_s. Öncelikle bu fikrim yaklaşık 1 senedir vardı ancak dediğim gibi maddi olarak hazır olmadığım için adım atamadım. Hazır oluncada 2 doktorla görüştüm ve Hakan hocaya karar kıldım. Ankarada ikamet ediyorum ve tabiki Ankarada oldum. Hocam Akay hastanesinin bünyesinde kbb olarak görev yapıyordu kendisiyle de ufak bi gribal durumdan tanıştım. Tabi arada epey tanıdıklar vardı. Ama çok memnunum. Çokda cüzi fiyata yaptırmış oldum. Henüz yeni üyeyim resin atamıyorum kusura bakma. Morarmam yok denecek kadar azdı. Ağrılarım olmadı. Şişlik desen bence yok ama doktorum burun ucunda hala olduğunu söylüyor. Ailem çok beğendi bende çok sevdim burnumu bo kadar doğal ve yakışan olabilirdi ancak. Hocam da çok ilgili sakin pamuk gibi yumuşak elleri rahatlatıcı güven veren kişiliğiyle bi gün bile pişmanlık duyurmadı.
Sormak istediğiniz varsa azıcık geç de olsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Merhaba xyz_s. Burda iş doktorun maharetli elleri ve senin sabrın söz konusu. İnan yüz kişiye danışıp çok kötü sonuç alanlar vardır. Doktor tavsiyemi arıştırmanı tavsiye ederim. Ömürlük olsun derdimiz. Ama anlattıklarım ne bir eksik ne bir fazla. Sadece tamponlarım çıkarılırken hiç duymadığım kadar korku ve vücudumda tepki hissettim. Onun sebebi ameliyattan sonra iyi beslenemiyosun nefes alamıyosun tamponlarda çıkarılınca bitkin oluyosun ve o şeyin vücudundan çıkarılması beynini söküyomuş gibi oluyo. Ama 30 saniyelik bişey güzelliği görünce unutup gidiyo insan. Çok etki altında kalmamanı tavsiye ederim. Bana burun ameliyatının ölümle sonuçlanacağını bile söyleyen çevrem oldu. Ama kulağımı kapattım. Hayırlısı deyip geçtim. Artık her teknoloji ve sistem o kadar ileri ki böyle şeylerin olacağı komik. Kendini ve istediğini çok ama çok net anlatmalısın. Emin ol onlar senin istediğini yapar. Ben tercih olarak plastik cerrah değilde kbb seçtim. Burun anotomisi ve diğer fonksiyonlarım bozulsun istemedim. Bende çok az bi kemik vardı. Esas şikayetim burun ucumdu. Gülerken yandan bakıldığında aşağı çekiyodu ve resim çekinmek istemiyodum öyle. Sanki farklı biriymiş ordaki öyle hissediyodum. Böyle canım. Umarım herşey gönlünce olur. Tavsiyemi de lütfen bi araştır sana uygunsa görüşmekten zarar çıkmaz. Senin düşündüğün doktor kimdir acaba ne kadardır araştırıyosun doktorunu ?Ne kadar güzel bahsetmişsinizdir umarım bende olduktan sonra böyle bahsedebilirim.