Burun ameliyatım hakkında herşey

Yok vermedi canım tampon çıktıktan sonra burazin diye bı sprey var onu kullanmaya başladım bı de dikişlerin üzerine sürmek için pomad vermişti bugün sadece dikkat etmem gereken durumları söyledi doğrudan güneşe çıkma, güneş kremi kullanabilirsin ama leke kalmasını istemiyorsan makyaj yapma dedi burnuma yapmam gereken masajı anlattı darbelere karşı koru vs 😄 bayramdan sonra tekrar kontrole gitcem sizin nasıl geçti bunları söylediler mi ya da ekstra ilac vb verdiler mi

Benzer şeyler olmuş canım. Bana da aynı şekilde masaj ve dikkat etmem gerekenleri anlattı. Dikişlerin üzerine sürmem için hiçbir şey vermedi ben sorduğumda herhangi bir nemlendirici uygulayabilirsin dedi ama tuhaf geldi bana. Eczaneden uygun bir şey alacağım gidip. Bir de burun içine hiçbir şey vermedi. Bugün arayıp sordum ameliyat öncesi kullandığım tuzlu suya devam edebilirmişim. Ne kadar devam edeceğimi sormak aklıma gelmedi o da söylemedi. Devlet hastanesinin dezavantajları 😣

Benzer şeyler olmuş canım. Bana da aynı şekilde masaj ve dikkat etmem gerekenleri anlattı. Dikişlerin üzerine sürmem için hiçbir şey vermedi ben sorduğumda herhangi bir nemlendirici uygulayabilirsin dedi ama tuhaf geldi bana. Eczaneden uygun bir şey alacağım gidip. Bir de burun içine hiçbir şey vermedi. Bugün arayıp sordum ameliyat öncesi kullandığım tuzlu suya devam edebilirmişim. Ne kadar devam edeceğimi sormak aklıma gelmedi o da söylemedi. Devlet hastanesinin dezavantajları 😣

Ben de devlette oldum aslında ama bana krem verdi bilmiyorum doktordan doktora değişiyor sanırım istersen eve gecince pomadın ismini söyleyebilirim ben alırken eczaneye sordum krem vs çok önemli değil dedi dikişleri kurutmamak için istersen sürebilirsin dedi ama ben pomadı kulak çubuğu ile hem burun ucundaki dikişe hem burun içindeki duvarlara da sürüyorum hiç tıkanıklık yaşamadım tampon çıktığından beri bilgin olsun 😘

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ne kadar bi araştırma yaptınız daha önce ameliyat olanlarla görüştünüz mü? Pek ameliyat fotoğrafı yok da. Bir de ne kadar ücret ödediniz.
Araştırma yapmadım doktor telden yaptığı fotoğrafları gösterdi bide bi hastasını gördüm burnu gayet güzel olmuştu öyle bi anda karar verdim ve yaptırdım 1300 lira verdim ve memnunum burnundan herkesde çok begeniyo

Araştırma yapmadım doktor telden yaptığı fotoğrafları gösterdi bide bi hastasını gördüm burnu gayet güzel olmuştu öyle bi anda karar verdim ve yaptırdım 1300 lira verdim ve memnunum burnundan herkesde çok begeniyo
İnşallah hep memnun olursunuz. Ben de bir anda karar vermek istiyorum ama ya sonra keşke düşünseydim keşke der miyim diyorum. Devlette özeldeki gibi özenmezler düşüncesi de var. Yıllar sonra bir sıkıntı çıksa Allah korudun arkasında dururlar mı düşüncesi de var.

İnşallah hep memnun olursunuz. Ben de bir anda karar vermek istiyorum ama ya sonra keşke düşünseydim keşke der miyim diyorum. Devlette özeldeki gibi özenmezler düşüncesi de var. Yıllar sonra bir sıkıntı çıksa Allah korudun arkasında dururlar mı düşüncesi de var.
Özeldekiler çok mu arkasında duruyorlar?:)

Valla gayette özendiler kendin bilirsin kararsızsan eğer hiç bu işe kalkışma bence

İşte bilmiyorum :) burun işi şans sanırım burda o kadar çok şey okudum ki ister istemez korkuyor insan.

Devletten bu kadar korkmayın hocam devlette çalışan bir çok doktor özelde de klinik açarak bu işi yapıyor arada fark yok bence bu biraz da şans işi biraz nasip... Özelde 20 bin verip memnun olmayacağınız bir burunla da karşılaşabilirsiniz hatta karşınızda ameliyat sonrası muhatap da bulamayabilirsiniz ; devlette fazlasıyla ilgili doktora denk gelip çok memnun da ayrılabilirsiniz tabiki tam tersi de mümkün ama kendinizi özel diye şartlandırmayın ben de arkadaşımın verdiği cevap gibi kendim canlı olarak görüp çok beğendiğim bir ameliyat örneğinden sonra kendi doktorumda karar kıldım çünkü gözlerimle gördüm hiçbir doktor kötü yaptığı burnun fotoğrafını açıp size göstermeyecektjr zaten emin olun :)

Devletten bu kadar korkmayın hocam devlette çalışan bir çok doktor özelde de klinik açarak bu işi yapıyor arada fark yok bence bu biraz da şans işi biraz nasip... Özelde 20 bin verip memnun olmayacağınız bir burunla da karşılaşabilirsiniz hatta karşınızda ameliyat sonrası muhatap da bulamayabilirsiniz ; devlette fazlasıyla ilgili doktora denk gelip çok memnun da ayrılabilirsiniz tabiki tam tersi de mümkün ama kendinizi özel diye şartlandırmayın ben de arkadaşımın verdiği cevap gibi kendim canlı olarak görüp çok beğendiğim bir ameliyat örneğinden sonra kendi doktorumda karar kıldım çünkü gözlerimle gördüm hiçbir doktor kötü yaptığı burnun fotoğrafını açıp size göstermeyecektjr zaten emin olun :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kendi düşündüklerimi başkasından duymak iyi geldi. Bana da sadece randevu günü almak kaldı şimdi:)

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kendi düşündüklerimi başkasından duymak iyi geldi. Bana da sadece randevu günü almak kaldı şimdi:)
Rica ederim canım benim aklımda iki doktor vardı ikisi de devlet hastanesi doktoruydu birisi sürekli instada yaptığı çalışmaları paylaşıyordu bayaa takipçisi vardı diğeri hiç yaptığı çalışmaları koymuyordu aile instagramı bildiğin 😂 ama hiç foto atmayan bana görüşmeye gittiğimde daha çok güven verdi diğeri beni özel kliniğe çekmeye çalıştı orda daha yüksek fiyata yapacak çünkü .. hatta tomografi görüntüme bile bakmadı sağlık sorunu vs var mı diye tek derdi para gibiydi kendi doktorum da yaptığı tek ameliyatı görmem ve görüşmede yapmacık davranmaması ile gönlümü fethetti açıkçası 😄 görüşmeye gidin ordaki izleniminize göre karar verin inşallah güzel birilerine denk gelirsiniz herşey istediğiniz gibi olur canım ❤

Back
X