Merhabaa 6 aylık bebekler gibi bi burnum var daha doğrusu vardı ama artık ödemler indikce kusurlu gelmeye başladı tüm ödemler burun ucunda gibi sanki ve gülünce baskı yapıyor düşmüş gibi hissediyorum eskiye göre doktorum normal 8 ayda daha belli olur dedi ama yaşayan varmı fotoğraflarını ekliyorum acil moral 6. Ay ve sonrasında neler yaşadınız normalmiilk attıklarım şuan sondakiler 2 ay öncesi
Canım gördüm valla seninkide sıkıntı valla iyiki oldum diyorum ama psikoloji diye bişey kalmıyo gerçektenCanım bence güzel gerçekten sabret daha güzle olur sen benim neler çektiğimi bilsen .. az önce konu açtım 8. Ay diye bak istersen
Sabretmeliyim dimi zaten okadar kusursuz ve kalkık kalamazdı sanırımBen revizyon oldum gecen 2019 haziran 13 de ve halen bile ucunda ödem var. Iki defa yaşadığım bi durum ic şişlikler zaman alir 2 yil en az sabirli olacaksin baska care yok
Ay benim konuma da bakar mısınBen revizyon oldum gecen 2019 haziran 13 de ve halen bile ucunda ödem var. Iki defa yaşadığım bi durum ic şişlikler zaman alir 2 yil en az sabirli olacaksin baska care yok
Sadece sabr canm gececek hepsi darbe almamaya bakSabretmeliyim dimi zaten okadar kusursuz ve kalkık kalamazdı sanırım
Benimki de sıkıntı demiCanım gördüm valla seninkide sıkıntı valla iyiki oldum diyorum ama psikoloji diye bişey kalmıyo gerçekten
Zamanla oturan bişey burun yani diyorum ya bigün beğeniyorum 2 gün beğenmiyorum psikolojisi kötü sen geçicek ve çok daha güzel olucak diye düşün en azından ben öyle yapmaya çalışıyorumBenimki de sıkıntı demi
dahada iner diye korkuyorumBenim gördüğüm gittikçe güzelleşmiş ilk aylarda diye attıgınızda daha kaba şiş duruyor daha incelmiş güzelleşmiş ben sorunu anlamadım
Merhaba burnunuzdan hala memnun musunuz?herhangi bir sıkıntı burun ucu düşmesi vs oldumu bende muayene olacağım çok tereddüteyim
Zamanla oturan bişey burun yani diyorum ya bigün beğeniyorum 2 gün beğenmiyorum psikolojisi kötü sen geçicek ve çok daha güzel olucak diye düşün en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?