canım uzuldum sımdı ya bende amelıyat olmak ıcın arastırma asamasındayım can kopalı arastırmaya calısıyorum oda tasarım yapmıyomus ya bende senın gıbı memnun kalmazsam :44f bunlar ınsanı cok dusunduruyor ya amelıyat sonrası memnun kalamamak maddı manevı kayıp ve huzursuzluk canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN ole kucuk paralarda degılkı ınsan bıdaha bıdaha olsun sahsen ben 1.zor olucam kotu olursa 2.yı yaptıramam oyuzden ıyıce dusunmek lazım parası olan 2. de 3.de oluyor ya olmayan napsın?zor ısler bunlar zor
slm doktorunuzun adını öğrenebilirmiyim bende doktor arıyorım ve kafam inanılmaz karıştı :S ihsan kasapgil- mehmet doğan ve mircan miroğlu nasıl doktorlar bilginiz varmı bunlarla ilgili ? mircan bey aşırı derecede ısrar ettiğim için normalde tasarım yapmayı uygun bulmadığını ama çok istediğim için tasarım yapabileceğini söyledi... ihsan bey ise böyle şeylerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. ama nasıl yapacağını tarif etti benim istediğim gibi gerçi onun söyledikleri de ama bunlar hakkında hiç yorum göremedim .
merhaba, benim doktorum Hüsamettin Top edirne Tıpta doçent, amelşyatım 12 temmuzda gerceklesti albümümden fotograflara bakabilirsiniz.. yazdıgınız doktorlar hakkında bilgim yok malesef ama benim doktorum da tasarım yapmadı, sadece nasıl istedigimi sordu son kez onu konustuk , doktorunuza güveniyorsanız tasarıma gerek yok bence, şahsen ben sonuctan çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?