Burun ameliyatından 2 yıl sonra burnun şişmesi normal mi arkadaşlar

minelyty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
36
-8
1
23
Bugün uyandım bildiğin burnum şişmiş ama ben ameliyat olalı 2 yil oldu annem hatta senin burnun ucu böyle değildi bir şey mi yaptırdın diye sordu acaba düştüğü için mi şiş geldi anlamadım ama içi de sızlıyor böyle değildi dün
IMG_1538.webp
IMG_1541.webp

Benim burnum 3 sene sonra ara ara sisiyordu sonra tam burun ucunun ustunde bir sivilce cikti iki uc hafta sonra sivilcenin icinden ip cıkti doktor koparttikdan sonra bidaha ödem olmadi

Valla ben daha geçen ay ameliyatıma 3
Gün kala iptal ettirdim hala burun estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat sonrası olabilecek sorunlardan. Bence doktora bir görün 2 yıl geçmiş olsa bile ameliyat olduktan 5 sene sonra bile kemikle yada başka şeylerle ilgili çökme vs sorunları olabiliyor

0 araştırma ile bu ameliyatı olmuşum rezil haldeyim ya. Ucunda kikirdaklari diktiğini biliyorum ama eriyo kikirdaklar kaynıyor saniyodum zjjsjdux Allahim çok cahilim
Bende anlamadim ne oldugunu tam olarak, ameliyatimi turkiyede bir doktora oldum, fransada yasiyorum burda bir kbb ya gittim oda anlamadi tam olarak estetik uzmani olmadigi icin sadece ipi eritip deriden cikarttı , sonrada burun ucum düştü . Tekrar ayni hatayı yaptim simdide hem kalkik hem egri bir burun ucum var , akillanmiyorum

Bende anlamadim ne oldugunu tam olarak, ameliyatimi turkiyede bir doktora oldum, fransada yasiyorum burda bir kbb ya gittim oda anlamadi tam olarak estetik uzmani olmadigi icin sadece ipi eritip deriden cikarttı , sonrada burun ucum düştü . Tekrar ayni hatayı yaptim simdide hem kalkik hem egri bir burun ucum var , akillanmiyorum
Tekrar ayni hata derken? Ucu düştükten sonra revizyon mu oldunuz yani o yüzden mi su an kalkik

Bugün uyandım bildiğin burnum şişmiş ama ben ameliyat olalı 2 yil oldu annem hatta senin burnun ucu böyle değildi bir şey mi yaptırdın diye sordu acaba düştüğü için mi şiş geldi anlamadım ama içi de sızlıyor böyle değildi dün
Evet olabiliyor, olduğunda da aynen dediğiniz gibi hafif bir sızlama, ağrı oluyor. Kötü beslenir ve ödemlenirsem vücudum gibi burnum da şişebiliyor. Bazen de 2 yıldır hiç takmıyor olmama rağmen kapanmakta olan hızma deliğimin etrafında iltihaplanma olabiliyor.

Back
X