Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman allahim bu neeeBenim burnum 3 sene sonra ara ara sisiyordu sonra tam burun ucunun ustunde bir sivilce cikti iki uc hafta sonra sivilcenin icinden ip cıkti doktor koparttikdan sonra bidaha ödem olmadi
Evet şok olmuştum resmen deriyi delip geçmiş :Aman allahim bu neee
3 yıl sonra içinde dikiş ne geziyor ben oraya takildimEvet şok olmuştum resmen deriyi delip geçmiş :![]()
0 araştırma ile bu ameliyatı olmuşum rezil haldeyim ya. Ucunda kikirdaklari diktiğini biliyorum ama eriyo kikirdaklar kaynıyor saniyodum zjjsjdux Allahim çok cahilim3 yıl sonra içinde dikiş ne geziyor ben oraya takildim((
Bende anlamadim ne oldugunu tam olarak, ameliyatimi turkiyede bir doktora oldum, fransada yasiyorum burda bir kbb ya gittim oda anlamadi tam olarak estetik uzmani olmadigi icin sadece ipi eritip deriden cikarttı , sonrada burun ucum düştü . Tekrar ayni hatayı yaptim simdide hem kalkik hem egri bir burun ucum var , akillanmiyorum0 araştırma ile bu ameliyatı olmuşum rezil haldeyim ya. Ucunda kikirdaklari diktiğini biliyorum ama eriyo kikirdaklar kaynıyor saniyodum zjjsjdux Allahim çok cahilim
Tekrar ayni hata derken? Ucu düştükten sonra revizyon mu oldunuz yani o yüzden mi su an kalkikBende anlamadim ne oldugunu tam olarak, ameliyatimi turkiyede bir doktora oldum, fransada yasiyorum burda bir kbb ya gittim oda anlamadi tam olarak estetik uzmani olmadigi icin sadece ipi eritip deriden cikarttı , sonrada burun ucum düştü . Tekrar ayni hatayı yaptim simdide hem kalkik hem egri bir burun ucum var , akillanmiyorum
Evet yine ameliyat oldum malesef ilk aylara gore indi baya ucu ama yinede uzuluyorumTekrar ayni hata derken? Ucu düştükten sonra revizyon mu oldunuz yani o yüzden mi su an kalkik
Evet olabiliyor, olduğunda da aynen dediğiniz gibi hafif bir sızlama, ağrı oluyor. Kötü beslenir ve ödemlenirsem vücudum gibi burnum da şişebiliyor. Bazen de 2 yıldır hiç takmıyor olmama rağmen kapanmakta olan hızma deliğimin etrafında iltihaplanma olabiliyor.Bugün uyandım bildiğin burnum şişmiş ama ben ameliyat olalı 2 yil oldu annem hatta senin burnun ucu böyle değildi bir şey mi yaptırdın diye sordu acaba düştüğü için mi şiş geldi anlamadım ama içi de sızlıyor böyle değildi dün