Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorlarin kullandigi eldivenin iki üc parmagina su koydurup dondurun yada buz küpü atin soguk suyun icine sünger gibi biseyle burun cevrenize uygulayin yoksa ödem ve mor cok olur
valla canim buz uygula ddi sadece bunu bnde biliyrum zaten.. haklsin .p simdi yanaklarima uyguluyorum gözaltlarima .. :)) uff ay su gunu bir atlataydim..
aynaya baktim sisms morarmis daha yazip korkutmayim basliga ters yani :)) ama boylede olacağını biliyorduk . buz uygulamasini en baştan ustaca yapmak lazim galiba :) cevaplariniz ici tekrar tesekkur ederim. siz nasilsnz peki
olsun gercekler bunlar ameliyatdan sonra güzel bir yüzle karsilasilmicani herkes biliyordur nasil olsa. Rica ederim yardimci olabildisem ne mutlu bana.. biz halden anlamicaksak kim anlicak degil mi :) Ben iyiyim tesekkürler agrim sizim yok cok sükür