Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Coook gecmis olsun tekrar. Cok normal daha yeni ameliyat oldunuz kolay degil. Buz koymayi ihmal etmeyin ve bol bol dinlenin hersey düzelecek zamanla

İnşallahhh teskkr ederm :(( buzuda nasil koyacagimi vilmiyorum coz aciyor

Doktorlarin kullandigi eldivenin iki üc parmagina su koydurup dondurun yada buz küpü atin soguk suyun icine sünger gibi biseyle burun cevrenize uygulayin yoksa ödem ve mor cok olur

ama alci var temas etmiyor ki :( bastirincada aciyor :( su 4gunu bir atlatsam

Burun üzerine uygulamicaksiniz ki zaten :KK16: yanaklariniza uygulamaniz gerek doktor size bisey önermedi mi

valla canim buz uygula ddi sadece bunu bnde biliyrum zaten.. haklsin .p simdi yanaklarima uyguluyorum gözaltlarima .. :)) uff ay su gunu bir atlataydim..

Peki yoksa yarin cok siser ve morarirsiniz.. ilk hafta gecmek bilmez zaten :işsiz:
aynaya baktim sisms morarmis daha yazip korkutmayim basliga ters yani :)) ama boylede olacağını biliyorduk . buz uygulamasini en baştan ustaca yapmak lazim galiba :) cevaplariniz ici tekrar tesekkur ederim. siz nasilsnz peki ;)

:KK48: olsun gercekler bunlar ameliyatdan sonra güzel bir yüzle karsilasilmicani herkes biliyordur nasil olsa. Rica ederim yardimci olabildisem ne mutlu bana.. biz halden anlamicaksak kim anlicak degil mi :) Ben iyiyim tesekkürler agrim sizim yok cok sükürHoppa

Back
X