Burun ameliyatından önce soğukalgınlığı

ulrike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
2
0
1
39
Merhabalar, 2 gün sonra 15 ocakta burun ameliyatım var ve şuan boğzımda bir yanma hissediyorum. Hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum sanırım. Doktoru aradım sıcak bir şeyler iç ve ağrı kesici kullanma dedi. Sizce bu durumda beni ameliyata alırlar mı? Bu konuda tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Hastalık geçirirsen ameliyat olamazsın malesef anestezi uzmanı ve doktorun onay vermez.

Hastalık geçirirsen ameliyat olamazsın malesef anestezi uzmanı ve doktorun onay vermez.
Hastalığın derecesi farketmez mi acaba? Burnumda akıntı, aksırık öksürük, hapşuruk yok. Ben öğretmenim ve meslek hastalığımız maalesef farenjit, larenjit:( ayda bir boğazıma vuruyor.

Maalesef ameliyat etmiyorlar ama siz yine de sıcak şeyler içip c vitamini almayı deneyin. Benim yakınımda ameliyattan 3 gün önce hasta olur gibi oldu doktoru c vitamini tabletlerinden aldırıp içirdi ve girebildi ameliyata eğer soğuk algınlığıysa tabii

Ben ameliyattan 1 hafta önce psikolojik olarak grip oldum bir sıkıntı yaşamadım sadece geniz akıntım oldu çok fazla kanlı.

Back
X