Burun ameliyatindan sonra asiri agri?

merhaba, ameliyat sonrası zaten ağrı kesici verildiğinden bir ağrı hissetmedim, hastaneden çıktıktan sonra benim hiç ağrım olmadı bu yüzden ağrı kesici ilacımın paketini dahi açmadım. Genelde burun ameliyatı sonrası ağrı şikayeti olan çok az insan oluyor. En büyük sıkıntı belli süre nefes alamamak.Tabi herkesin bünyesi farklı bu yüzden kişiden kişiye değişiyor.

Bugün 6.günüm benim de. Ben de öyle katlanılmaz bi acı çekmedim. Son iki gündür kuvvetli bi sızı hissediyorum ama o da birkaç saniye sürüyor. Alçım hala duruyor belki sıkıyordur ondan sızlıyordur ama ağrım olmadı hiç. İnşallah 6 günden sonra da olmaz

benimde ilk gun cok agrim olmadi ama 2.-3.-4. Gunler biraz agrim oldu ama agri kesiciyle halledilmicek bisey degilmis bu yuzden cok kasmiyor sizi benim dikislerim biraz sizliyordu ama daha cok bas agrim vardi oyuzden kullandim agri kesiciyi mesela

Gecmis olsun dikisler nezaman aliniyor?
benimde ilk gun cok agrim olmadi ama 2.-3.-4. Gunler biraz agrim oldu ama agri kesiciyle halledilmicek bisey degilmis bu yuzden cok kasmiyor sizi benim dikislerim biraz sizliyordu ama daha cok bas agrim vardi oyuzden kullandim agri kesiciyi mesela

Gecmis olsun dikisler nezaman aliniyor?
Ya dikis alinma olayini hic anlamadim benim sadece tampon alinirken bissyler kesti sanirim sonra bisey demedi doktorum. İste bugun de bantlarimi cikarip masaj gosterdi kurumus kanlar vardi burnumun altinda onlari temizleyemedigimi soyledim ben dikislere zarar gelicek diye korkma dedi kendisi temizlemeye calisti sanirim bu dikisler kendisi dusuyormus oyle diye biliyorum dikis alma tampon alinirken belki bir iki tane aliniyordur

Burunda yapilan islem ve kisiye göre degisiyor bu. Benim etrafimdaki herkes agrisiz sizisiz geçiyor dedigi için korkmamistim hiç hastaneye giderken. Ameliyattan sonra çok siddetli agrilarim oldu ilk hafta, hatta pismanlik duydum ameliyat olduguma. Neyseki su an 1 ayimi doldurdum, geçti hepsi.

kızlar benimde bugün 15. günüm ameliyat olalı. tampon alçı bant hepsi çıktı tabi ki. sadece yalın burnum, şişliklerim var kemer bölgemde ve 2 gündür aşırı derecede baş ağrım var. ameliyata bağlı bir baş ağrısı olduğunu söyledi doktorum.dişlerimde çok ağrıyor. çok kötüyüm. siz de de böyle ağrılar var mı kızlar ?

kızlar benimde bugün 15. günüm ameliyat olalı. tampon alçı bant hepsi çıktı tabi ki. sadece yalın burnum, şişliklerim var kemer bölgemde ve 2 gündür aşırı derecede baş ağrım var. ameliyata bağlı bir baş ağrısı olduğunu söyledi doktorum.dişlerimde çok ağrıyor. çok kötüyüm. siz de de böyle ağrılar var mı kızlar ?
Canim cok gecmis olsun ben daha ameliyat olmadim
Dis agrisimi ilk defa duyuyorum doktor ona bir aciklama yaptimi?

ameliyata bağlı dedi. bugün 15 günüm ameliyat olalı son 2 gündür ağrı yaşıyorum sadece ama o kadr şiddetli bi ağrı ki diğer tüm günlerimin bile acısını çıkardı cnm :(

Kiyamam ya boyle seyleri duyunca cok korkuyorum
Agri kesicidemi ise yaramiyor?
Ne zaman gecermis agrilar?
Ve kime ameliyat oldunuz memnun kaldinizmi goruntusnden?

ben antalyadan ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. canım ameliyattan sonra tampon çıktığında alçı değiştiğinde dikişler alındığında hiç acımadı. şu an ki ağrıması sıradanmış. önemli değilmiş. ben ilk bir hafta ilaç kullandım ne olur ne olmaz die ama ona bile gerek yoktu aslında. o zmn hiç sıkıntım olmadı. tedbir amaçlı. ameliyat sırasında yani olmamandan yana hiç bi kötü taraf yok. sakın korkma. bu normal migren ağrısı gibi sadece o da burun ameliyatı ciddi bi ameliyat olduğundan cnm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel insallah bendede oyle olur
Cok kemerinitz varmiydi burnunuzda? Yani azmi kirdi doktor burnunuzu ?
ınsallah senınde öyle kolay gecer canm bende baya vardı kemer.albümde çok fotografım var bakabılırsın ama herkese acıkmı fotolar bılmıyorm

Back
X