Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ilk gun cok agrim olmadi ama 2.-3.-4. Gunler biraz agrim oldu ama agri kesiciyle halledilmicek bisey degilmis bu yuzden cok kasmiyor sizi benim dikislerim biraz sizliyordu ama daha cok bas agrim vardi oyuzden kullandim agri kesiciyi mesela
Ya dikis alinma olayini hic anlamadim benim sadece tampon alinirken bissyler kesti sanirim sonra bisey demedi doktorum. İste bugun de bantlarimi cikarip masaj gosterdi kurumus kanlar vardi burnumun altinda onlari temizleyemedigimi soyledim ben dikislere zarar gelicek diye korkma dedi kendisi temizlemeye calisti sanirim bu dikisler kendisi dusuyormus oyle diye biliyorum dikis alma tampon alinirken belki bir iki tane aliniyordurGecmis olsun dikisler nezaman aliniyor?
Canım benim doktorum cuma günü alçıyı alacak. O zaman dikişleri alıcam dedi ama içindekileri de alacak mı bilmiyorum. Cuma günü 8. günüm olacakGecmis olsun dikisler nezaman aliniyor?
Canim cok gecmis olsun ben daha ameliyat olmadimkızlar benimde bugün 15. günüm ameliyat olalı. tampon alçı bant hepsi çıktı tabi ki. sadece yalın burnum, şişliklerim var kemer bölgemde ve 2 gündür aşırı derecede baş ağrım var. ameliyata bağlı bir baş ağrısı olduğunu söyledi doktorum.dişlerimde çok ağrıyor. çok kötüyüm. siz de de böyle ağrılar var mı kızlar ?
Ne güzel insallah bendede oyle olurbende inanmazsınız ama hiçç agrı yoktu agrı kesıcı ılac dahı almadım
ınsallah senınde öyle kolay gecer canm bende baya vardı kemer.albümde çok fotografım var bakabılırsın ama herkese acıkmı fotolar bılmıyormNe güzel insallah bendede oyle olur
Cok kemerinitz varmiydi burnunuzda? Yani azmi kirdi doktor burnunuzu ?
Saol canim hangi albumde? Ve kime yaptirdin?ınsallah senınde öyle kolay gecer canm bende baya vardı kemer.albümde çok fotografım var bakabılırsın ama herkese acıkmı fotolar bılmıyorm
takıp gönder o zaman görebılırsın cnm sayfamda hepsi.bora karaalıye olmustum benSaol canim hangi albumde? Ve kime yaptirdin?