Burun ameliyatından sonra ne zaman normal hayatımıza dönebiliriz

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar..aynı başlıkta yada benzer başlıkta bir konu var mı diye baktım ama bulamadım ondan yeni konu açtım..

bu sorum burun ameliyatı olmuş olan arkadaşlarıma; genelde ameliyattan ne kadar süre sonra ayaklanıp işlerimizi yapmaya başlayabiliyoruz yani yaklaşık ne kadar süre sonra normal hayata dönebiliyoruz?

evet bende merak edıyordum evlıler napıyor dıye:)) cunku normal sarılmayı opmeyı yapmak bıle cok zor burnumun ucu acıyor

evet bende merak edıyordum evlıler napıyor dıye:)) cunku normal sarılmayı opmeyı yapmak bıle cok zor burnumun ucu acıyor

ben tamponlar alındıktan sonra yavas yavas herseyı yapmaya basladım valla hatta sımdı kucuk sakız bıle çiğniyorum :66: uyurkende yan da yatıyorum bugun 12.günüm

ilker manavbaşı farklı bır amelıyat yöntemı kullanıyormuş tamponsuz, acısız. uffff bende emre ilhan ve ilker manavbaşı arasında kaldım

ben hastaneden geldıgım gunun aksmı ozellıkle evde baya dolanmaya baslamıstım..atel ın cıktıgı gunun aksamı da arkadslarımla yemege cıkmıstım..ztn o yemekten snr normal hayatıma gerı dondum..
atel 1 hafta kalıyo..yanı ben bır haftada normal hayatıma dondum..
sımdı 4. ayımdayım..artık oldukca rahatım:)

valla ben daha ameliyat oldugum ilk hafta normal hayatima hizli bir donus yaptim:)
alisveris falan tam gazdi yani:))
ama hep kremimi falan surdum kesik yerinde iz kalmasin diye, sapkami taktim burnuma gunes gelmesin diye...
dikkat ettim yani...

kızlar ben amelıyat oldum tamponlar cıktı pekı ne zaman nefes alırım sızlerde nasıl oldu..alçım carsamba gunu cıkacak cumada ıse donebılır mıyım sızce

kızlar ben amelıyat oldum tamponlar cıktı pekı ne zaman nefes alırım sızlerde nasıl oldu..alçım carsamba gunu cıkacak cumada ıse donebılır mıyım sızce

gecmis olsun.
nefes durumunu simdilik kafana takma, akisina birak.
acilmalar tikanmalar olabilir, spreyini kullan gerisini dusunme.
alcin ciktigi gun bile ise donebilirsin aslinda. yani cuma gunu ise gidebilirsin canim.

arkadaşlar bende cuma akşamı ameliyat oldum tampon yarın akşam çıkacak
yüzüm armut gibi oldu. salı günü işe başlamam mümkünmüdür acaba?

hangi işlemler yapıldı acaba burnunda? salı günü çok erken değilmi? aslında galiba ne iş yapıldığıylada bağlantılı ne zaman işe dönülebileceği..

Son düzenleme:

ben 10 gun ızın aldım alcı zaten bır hafta kalıyor alcı cıkınca ıse donersınız anca benım alcım duruyor evdeyım alcı zaten bır agırlık yapıyo suratım sıs

Kızlar ilk hafta yüzünüzün şişmesi ve hemen inmesi durumu cok normal..ben 3. Gunü avatar gibiydim :) ertesi gun inmişti baya..snr ztn git gide azaldı..
Atel varken bile sokaktaydim ben..atel çıktı kendimi daha cok sokağa attım :)) bantlarda çıkınca zaten beni kimse tutamadı :)))
Emin olun atel çıktığında cok daha rahat edeceksiniz..azıcık sabır :)))
Tıkanmaları da kafanıza takmayın..spreyi kullanın bol bol..
İnanın hepsi geçiyor :) sadece sabır :)
Gecmis olsun herkese :)

bugün tamponum çıkacak çok korkuyorum :(
çok acıyormu?
bu kadar zor olacağını bilseydim ameliyat olmazdım
dudaklarımın iç taraftan aşağıya doğru yara oldu hep :43:

çok soru sordum ama
nezaman gülebilicem dudaklarımı kullanabilicem?

Tatlım 2 ay sabır..2 ayın sonunda biraz daha rahat gülmeye başlıyorsun..ama tam olarak eskisi gibi gülmeye ve esnemeye ne zaman başlayacağız bende merak ediyorum açıkcası..
Ama inan ben gulerken dudaklarımı tutuyordum ilk zamanlar..herkesi de uyarıyordum güldürmeyin beni diye :) cok geriliyordu burnum..bir de esnerken..cok acıyordu..
Daha cok yeni ameliyatın..biraz sabır..burnunun içindeki odemler indikce ve tıkanmamaya başladıkca cok daha rahat edeceksin..
Benim hala gülüşüm oturmadı..4. Aydayim..

Tatlım 2 ay sabır..2 ayın sonunda biraz daha rahat gülmeye başlıyorsun..ama tam olarak eskisi gibi gülmeye ve esnemeye ne zaman başlayacağız bende merak ediyorum açıkcası..
Ama inan ben gulerken dudaklarımı tutuyordum ilk zamanlar..herkesi de uyarıyordum güldürmeyin beni diye :) cok geriliyordu burnum..bir de esnerken..cok acıyordu..
Daha cok yeni ameliyatın..biraz sabır..burnunun içindeki odemler indikce ve tıkanmamaya başladıkca cok daha rahat edeceksin..
Benim hala gülüşüm oturmadı..4. Aydayim..

ciddimisin 2 ay bekliycekmiyim gülebilmek için :(

öncelıkle bır sorum var ???alçı cıkarken acıyor mu ????kızlar benım tam 6 gun oldu ılk gunler hıc nefes alamadım cok korktum yoksa alamıycakmıyım dıye bırkac gundur az az alıyorum..tampon cıkarkan acımıyor cok az elıne ıgne batacak kadar..ama ıcındekı pıslıklerı tel gıbı bırseyle yıkayıp temızlıyo o zaman cok canım yanıyo bırazdan yne gıdecegım mesela ama napalım..yuzum hemen hemen sıslık morluk kalmadı bugun ...halsızlık var bende bıraz sızlerde oldu mu ??

Son düzenleme:
bu arada gulmeye gelınce suratımdakı alcı varken gulmek cok zor guldurene kızıyorum..esnemek hapsurmak durdurulabıleek bırsey degıl ..hapsururken asagıya bakmadan hapsuruyorum...esnerkende oldugu kadar ıste burun delıklerı acılıyor ama acımıyor..ben soru sordum ılk gunlerde cevapveren arkadaslar oldu sonsuz teşekkur onlara...bende artık atlattım sayılır zorlugu..

Back
X