BURUN AMELLİYATI OLAN VE OLMAYAN BAKABİLİRMİSİNİZ?

Ben de devlette oldum ama hiç ağrım olmadı bu kişiden kişiye ya da doktorun kullandığı tekniğe göre değişebilir belki.
1 damla kan görmedim içinde de tampon yoktu.
Hastanede ağrı kesici serum bile taktırmadım hiç o kadar hafif geçti.
Bu arada iki kez ameliyat oldum ikisi de aynı şekilde çok kolay geçti

Ben de devlette oldum ama hiç ağrım olmadı bu kişiden kişiye ya da doktorun kullandığı tekniğe göre değişebilir belki.
1 damla kan görmedim içinde de tampon yoktu.
Hastanede ağrı kesici serum bile taktırmadım hiç o kadar hafif geçti.
Bu arada iki kez ameliyat oldum ikisi de aynı şekilde çok kolay geçti

Hangi hastane hangi doktor. Ya herkes özelde oldugu icin devletteki doktorlara pek guvenilmiyor hissi var bende :)

Hangi hastane hangi doktor. Ya herkes özelde oldugu icin devletteki doktorlara pek guvenilmiyor hissi var bende :)
Ben balıkesirdeyim.burda özel yapan 1 tek doktor vardı.çok uçuk fiyat verdi.ben devleti tercih ettim ve cok memnun kaldım.hiç agrı sızı kanamada olmadı.şeklinden de çok memnunum

Ben balıkesirdeyim.burda özel yapan 1 tek doktor vardı.çok uçuk fiyat verdi.ben devleti tercih ettim ve cok memnun kaldım.hiç agrı sızı kanamada olmadı.şeklinden de çok memnunum
neden 2 kez oldunuz ameliyatı ?

neden 2 kez oldunuz ameliyatı ?
1 yıl sonra seklinde hafif bir yamulma oldu.
Hatta doktorum farkedip bana söyleyene kadar benim dikkatimi bile çekmemişti .
bu yüzden 2.ameliyatta sadece o yamukluk düzeltildi.
Ben zaten göbekten yağ transferi ile dudak dolgusu da istiyordum.onun için narkoz alacaktım zaten. Burun dudak ikisiberaber oldu 2.ameliyatta

Ben zaten göbekten yağ transferi ile dudak dolgusu da istiyordum.onun için narkoz alacaktım zaten. Burun dudak ikisiberaber oldu 2.ameliyatta
2. Ameliyatına da ücret istedi mi

Devlet hastanesinde dudak dolgusu mu oldunuz ? Hangi madde kullanıldı ? Kaç TL ? Nasıl oldu güzel mi?

Devlet hastanesinde dudak dolgusu mu oldunuz ? Hangi madde kullanıldı ? Kaç TL ? Nasıl oldu güzel mi?
Göbekten yağ transferi oldu .kendi yağım kondu yani dolgu maddesi değil.güzel oldu memnun kaldım.
yüzüm zayıf oldugu için yanaklarıma da yağ dolgusu yapıldı biraz.
gülme çizgilerim falan derinleşmişti yüzümde onlar da doldu yağ transferi ile.

Back
X