• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun askısı hakkında bilgisi olanlar, lütfeen...

gecccce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2
0
36
Ankara
Buruna askı uygulaması yaptırmış olan veya konu ile ilgili bilgisi olanlardan yorum almam lazım. Uygulama öncesi ve sonrası çok fark oluyor mu? Lokal anestezi ile 15 dak. lık bir işlem olduğu söyleniyor. Acı durumu nasıl? Şimdiden teşekkürler.:14:

canım o ne demek ilk defa duyuyorum ve çok merak ettim açıkcası? ne işe yarıyor ki????
:26:

burun ucu düşük olanlar için uygun bir yöntem olduğu söyleniyor. hiç ameliyat olmadan,sadece iple buruna girerek ucunu yukarı doğru asıyolarmış. O yüzden askı uygulaması deniyor. Uygulamış olan veya konu hakkında bilgisi olanların desteğine ihtiyacım var!!!

burun ucu düşük olanlar için uygun bir yöntem olduğu söyleniyor. hiç ameliyat olmadan,sadece iple buruna girerek ucunu yukarı doğru asıyolarmış. O yüzden askı uygulaması deniyor. Uygulamış olan veya konu hakkında bilgisi olanların desteğine ihtiyacım var!!!

ben tvde izlemıstım aynen 15 dkda burun ucnu kaldrdılar ama hıc tavsıye etmem cunku bu seferde burun delıklerı kalkıyo buyuyo onden cok kötuu druyo sadece yan profıl ıcın hemde herkse uygulanmıyo uygun aday olman sart..

selam benım carsamba günü ıkı hafta olacak burun askı yaptıralı..tunç tiryakiye yaptırdım onun dışında yapan da yok sanırım.. ya nette falan bı bayanın yapıolar ya burun delikleri kocaman oluyor cok kotu gorunuyor benım kı hıc oyle olmadı.. ama onun burnu fazlasıyla düşüktü benim oyle degıldı.. hatta ben soylemesem kımsenın gozune carpmıyordu..ama takıntı haline getirmiştim..burun deliklerim gayet küçüktü ve operasyon sonrası hala cok küçük.. estetık gbı cok fazla bır degsıklık bekleme=) ılk gunler cok kalkık duruyor ama benım ındı bıle hala daha hafıf şişlikler var ama bır ay ıcınde oturack sanırım.. estetıkten yana degıldım zaten hıcbırı dogal gorunmuyor.. eger cok buyuk bı problemın yoksa burnundan yana ben tavsıye ederım.. öyle acısı sızısı olmuyor ama 15 dak ıs degıl o gunun ona gıdıyor resmen cunku hastaneye yatıs anestezı uygulaması operasyona gırıs cıkıs bayagı zamanı alıyor yanı..ama kesınlıkle oyle estetık gbı morarmıyorsun agrı cekmıyorsun..buyuk beklentılerın yoksa yaptır.. Tunç Beyde cok şeker bir insan zaten çok ilgili tavsiye ederim=):69:

ne kadara yaptırdn acaba? benimde sadece burun ucum düşük ama birkezde burun esteteiği gecridm belki fiyatı etkiler bu ama aşagı yukarı bi fiyat öğrenmek istiyodum

ne kadara yaptırdn acaba? benimde sadece burun ucum düşük ama birkezde burun esteteiği gecridm belki fiyatı etkiler bu ama aşagı yukarı bi fiyat öğrenmek istiyodum[/Q

benim kucuk bı oprasyonum daha vardı ıkısıne 2000euro aldı burun askı 1500 euroya falan geldı acıkcası uygun bı işlem degıl hatta burun ucu estetıgı yapalım dedi ama gozum yemedi ayrıca oyle aman aman bı kalkıklıkda beklemyın ılk gunler fazla kalkıktı ama suan sadece 3hafta olmasına ragmen abım benı yenı gordu ve ıkıncı gun ya burnunda bı farklılık var dedı sız dusunun.. sadece ucundakı dusukluk gıttı sanırım ıstedıgım buydu umarım daha fazla dusmess.. yanı acıkcası estetıkten cekınmıyorsan bence tekrar estetık yaptr..

ne kadara yaptırdn acaba? benimde sadece burun ucum düşük ama birkezde burun esteteiği gecridm belki fiyatı etkiler bu ama aşagı yukarı bi fiyat öğrenmek istiyodum[/Q

benim kucuk bı oprasyonum daha vardı ıkısıne 2000euro aldı burun askı 1500 euroya falan geldı acıkcası uygun bı işlem degıl hatta burun ucu estetıgı yapalım dedi ama gozum yemedi ayrıca oyle aman aman bı kalkıklıkda beklemyın ılk gunler fazla kalkıktı ama suan sadece 3hafta olmasına ragmen abım benı yenı gordu ve ıkıncı gun ya burnunda bı farklılık var dedı sız dusunun.. sadece ucundakı dusukluk gıttı sanırım ıstedıgım buydu umarım daha fazla dusmess.. yanı acıkcası estetıkten cekınmıyorsan bence tekrar estetık yaptr..

merhaba foruma yeni üye oldum bende burun askı yaptırdım (1 hafta oldu) ve şuan bazı rahatsızlıklarım var sizdede oldumu diye sormak istedim cevaplarsanız sevinirim
1- burnumun içindeki (sağ taraftaki)dikiş yerinde dışarı doğru olan kısmına yakın yerde et tarzı bişey oluştu
2-burun deliklerimin biri uzun biri daha yuvarlak oldu karşıdan bakınca orantısız duruyor
3-siz yaptıralı baya zaman oldu şuan memnunmusunuz?
:43::43:

kızlar nedır durumlarınız? kalın derılıyım dıye ne yapıcagımı sasırdım sımdı de burun askısını buldum,cok meraklardayım nasılsınız?memnun musunuz?

Back
X