Kızlar benim bi burun deliğim gülerken bi garip oluyor ama normalde İYİ fotoğraf ekliyorum zaten bakarsınız(birisi gülümserken diğeri normal)Estetik olmuştum ama önceki burun deliklerimde eşit olmadığı için doktorum elinden geldiğince düzeltti ama gülünce neden öyle bilemedim . Burun botoksu diye bişey sarmış onu önerdiler sizce nasıl bişey? Yoksa ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ya arkadaşlarımın hepsi sonuç olarak karşıdan görünen bir şey yok diyorlar ben kendim bakınca görüyorum ama sizin de fikrinizi merak ettim
Hayır hiçbir problemim yok çok iyi nefes alıyorum farklı bir problem de yok sadece neden böyle olduğunu anlam veremiyorum sanırım burnumdaki kaslarla alakalı karşıdan da belli olan bir şey değil ama takıntı yaptım yüksek ihtimalle
Ya zaten karşıdan belli olan bir şey değil o asimetri kimse karşıdan göremez ben dışında takıntı yaptığım için böyle oluyor sanırım bilemiyorum yani rahatsız oluyorum
Ya zaten karşıdan belli olan bir şey değil o asimetri kimse karşıdan göremez ben dışında takıntı yaptığım için böyle oluyor sanırım bilemiyorum yani rahatsız oluyorum
Burna bı mudahale olmayacaksa sadece filmi kasına müdahale edecekse ok yaptır. Ameliyat tekniği ile alakalı dudak arkasında gülme kasına müdahale etmemiz olabilir kolumella kısmına yeterli kıkırdak konmamış olabilir . Bilirsin bazı burunlar beton gibidir işte tamamen teknik. Bende zaman zaman sinir oluyorum yaptıracağım alnım için gittiğimde
Burna bı mudahale olmayacaksa sadece filmi kasına müdahale edecekse ok yaptır. Ameliyat tekniği ile alakalı dudak arkasında gülme kasına müdahale etmemiz olabilir kolumella kısmına yeterli kıkırdak konmamış olabilir . Bilirsin bazı burunlar beton gibidir işte tamamen teknik. Bende zaman zaman sinir oluyorum yaptıracağım alnım için gittiğimde