Burun -çene ilişkisi

neferalem

realist
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
2.082
32
358
İstanbul
arkadaşlar ben doktorların burun estetiğinde çeneyle uyumlu bir burun yaptığını düşünüyorum..sizin fikirleriniz varmı bu konuda

kesinlikle çene ile uyumu göz önünde bulunduruyorlar bunun yanında göz yapısı, kulak yapısı, alın yapısı, elmacık kemikleri.. bunlarla da ilgileniyorlar..doktorum asistanlarına benim eski resimlerim üzerinden nasıl bir ameliyat yaptığını hangi teknikleri kullandığını ve burnumun şimdiki haliyle karşılaştırmasını yaptığı için biliyorum..(:

evet gerçekten de bence sanki küçük top gibi çenesi olanlara daha kalkık daha geniş normal çenesi olanlarada daha doğal burunlar yapılıyor bu benim fikrim tabiki..öyle gözlemledim

çenenin geride olması bırını daha da büyük gösterio ancak çenenin düzeltilmesi ço zor bir operasyon diye düşünüyorum

Doktorum çeneme protez koyarsak burnumun daha güzel duracağını söylemişti. Çenem biraz geride kalıyor bugüne kadar buna hiç dikkat etmemiştim. Bugüne kadar hep burnumdaki kemere odaklanmıştım şimdi şimdi düşünüyorum korkmasaydım da çeneme protez koydursaydım burnum yüzüme daha orantılı olacaktı.

Doktorum çeneme protez koyarsak burnumun daha güzel duracağını söylemişti. Çenem biraz geride kalıyor bugüne kadar buna hiç dikkat etmemiştim. Bugüne kadar hep burnumdaki kemere odaklanmıştım şimdi şimdi düşünüyorum korkmasaydım da çeneme protez koydursaydım burnum yüzüme daha orantılı olacaktı.

ben koydurucam canım banada orantılı olması için gerekli dedi ama korkuyorumda tabi:61:

ben koydurucam canım banada orantılı olması için gerekli dedi ama korkuyorumda tabi:61:

Arkadaşlarımdan aldığım tepkiler bu yönde hiç olumlu değildi. Haddi burnunu anladık çeneye gerek yok diyolardı ama yan profilden bakıldığında gerek var onu görebiliyorsun :) Cesaret etmiş olsaydım kimseyi dinlemezdim de bir hafta boyunca sulu gıda ile beslenmek gözümü korkuttu ayrıca ameliyat için ayrımış olduğum bir ücret vardı onun dışına çıkamadım. Hayırlısı olsun şimdiden :)

Arkadaşlarımdan aldığım tepkiler bu yönde hiç olumlu değildi. Haddi burnunu anladık çeneye gerek yok diyolardı ama yan profilden bakıldığında gerek var onu görebiliyorsun :) Cesaret etmiş olsaydım kimseyi dinlemezdim de bir hafta boyunca sulu gıda ile beslenmek gözümü korkuttu ayrıca ameliyat için ayrımış olduğum bir ücret vardı onun dışına çıkamadım. Hayırlısı olsun şimdiden :)

canım özelden msj atamıyorum msj sayım yetmiyo...ne kadara yaptırdın sen ?

Profilden bakıldığında en önemli bölge burun, sonra da çene geliyor zaten. Çenenin geri de olması kötü ama ilerde olması da kötü. Hangisinin düzeltilmesi daha zor bilmiyorum ama ikisi de profilden görüntüyü çok etkiliyor.

Back
X