burun çökmesi

muhammira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
205
79
98
33
arkadaşlar sürekli burun çökmesi haberleri görüyorum.. ancak anlam veremiyorum. bi burun nasıl çöker? bi doktor buna nasıl sebep olur?

Ben de çok merak ediyorum bu soruların cevaplarını, burnu çökmüş biri olarak. Lakin bildiğim kadarıyla burna işlem yapılmaya başlandığı anda burunda ödem oluşuyormuş yani doktor tam sonucu görememesine rağmen tecrübeyle sonucu tahmin edip ona göre işlem yapıyormuş.

Ben de bu meselenin bu kadar yaygın olabileceğini düşünmemiştim açıkçası. O kadar sık görülüyor ki çökme. Burnu çöken arkadaşlara bir sorum olacak, çöken kısımda dokununca gıdıklanma benzeri tuhaf bir şey hissediyor muydunuz? Ayrıca her çökme illa nefes problemi yapıyor mu?

Benim üstte sivilce gibi hissettiğim bi çıkıntı var, elimi üzerinde gezdirince dıdıklanma gibi tuhaf bir his oluşuyor, burun kanatlarım çöktü, nefes almamı azaltıyor, burnumun yanındaki derileri elimle yana doğru gerdirdiğimde çok iyi nefes alıyorum, onun dışında yarı tıkalı gibi

Benim üstte sivilce gibi hissettiğim bi çıkıntı var, elimi üzerinde gezdirince dıdıklanma gibi tuhaf bir his oluşuyor, burun kanatlarım çöktü, nefes almamı azaltıyor, burnumun yanındaki derileri elimle yana doğru gerdirdiğimde çok iyi nefes alıyorum, onun dışında yarı tıkalı gibi
Aynen benimde çıkıntıya dokununca o his oluşuyor. Çökme ile ilgili bir şey mi acaba? Revizyon mu düşünüyorsunuz?

Back
X