burun deliği büyüklüğü

smmhh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
1.261
549
123
27
selam kızlar ben 3 ay önce burun estetiği oldum burnum biraz kalkık şu an için o yüzden deliklerim de ortada mâlûm. ama bu kadar yuvarlak şiş değildi önceden, ya da eskiden burun ucum mu kapatıyordu bilmiyorum
ameliyat geçirenlere sormak istediğim;
- burun delikleriniz zamanla küçüldü mü?
- burun ucu şişliği ile burun deliği şişliği aynı paralelde mi inecek?
sevgiler

Ben de çok merak ediyorum bunu. Benimde 3 ay oldu gözüme büyük geliyor.

Yok benim burnum kalkıktı ama kemerliydi. Neredeyse hiç kaldırılmadı. Ameliyat öncesi yaptığımız similasyonda da öyle karar vermiştik 1-2 mmcik kaldırıldı
inşallah istediğimiz gibi olur

Benimde 5.5 ay oldu deliklerim çok yuvarlak geliyor :(

selam kızlar ben 3 ay önce burun estetiği oldum burnum biraz kalkık şu an için o yüzden deliklerim de ortada mâlûm. ama bu kadar yuvarlak şiş değildi önceden, ya da eskiden burun ucum mu kapatıyordu bilmiyorum
ameliyat geçirenlere sormak istediğim;
- burun delikleriniz zamanla küçüldü mü?
- burun ucu şişliği ile burun deliği şişliği aynı paralelde mi inecek?
sevgiler
Evet zamanla küçülüyor şişlikler inip ödemler yavaş yavaş geçmeye başladığı için bunun geçme süresi tabiki derinize ve bünyenize bağlı benim 6. Aydan sonra hemen hemen şeklini almış gibiydi ki şuan 1,5 sene oldu diyorum ki şimdi almış asıl:) burun ucu da hissizlik ve şişlik sanırım en son orası iyileşiyor yani en azından benim öyle olmuştu biraz sabır işi burun :63:

Evet zamanla küçülüyor şişlikler inip ödemler yavaş yavaş geçmeye başladığı için bunun geçme süresi tabiki derinize ve bünyenize bağlı benim 6. Aydan sonra hemen hemen şeklini almış gibiydi ki şuan 1,5 sene oldu diyorum ki şimdi almış asıl:) burun ucu da hissizlik ve şişlik sanırım en son orası iyileşiyor yani en azından benim öyle olmuştu biraz sabır işi burun :63:
Merhabalar peki burnunuzun hissiyatı artık normal burun gibi mi , yani hiç ameliyat olmamış gibi hissediyor musun şuanda? Ben bu hissiyatı hiç sevemedim :(

Back
X